香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 10仔
打印 上一主題 下一主題

新人報到

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 ballballlover 於 2009-9-26 23:06 發表
重有件好大既事,同囡囡有關:

1. 丹仔KT上左,跟住姖就搬左去TW。
2. 你上去條女除左衫至知開錯門比你,係有人預約左,但唔係你,結果你冇得做走人。
3.肥佬上去又做左。
4.我由灣仔去TW點知條女冇做啦!

...

ball仔 .....  仲記得呢條 囡 , 條囡 隻西唔錯架
知唔知 呀 ........唔知 咪扮 "10仔" 呀

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

a27

1) 講幾個 當年 吹水兄弟名 (呢度無出現嘅)
2) 你當年 點形容自己細佬 嘅身型
3) 你當年 最喜歡 食邊條囡 ... 去邊區搵食
4) 點解 當年 168 俾police 隊咗, 你第一時間 唔見咗人, 從未失蹤 ..
5) 我係當年 邊個 .......
有冇咁難答呀  
1)joey sir
2)短而快
3)佐敦 fion姐
4)......上唔到168 又搵唔到你班衰仔 我迷失左幾年
5)係咪茶王呀 (答錯咪炳我呀)

初級會員

a27

原帖由 ballballlover 於 2009-9-26 23:06 發表
重有件好大既事,同囡囡有關:

1. 丹仔KT上左,跟住姖就搬左去TW。
2. 你上去條女除左衫至知開錯門比你,係有人預約左,但唔係你,結果你冇得做走人。
3.肥佬上去又做左。
4.我由灣仔去TW點知條女冇做啦!

...

我冇記錯嘰話 條囡叫波波 响tw德華街打躉

問題2係錯左  囡囡未除晒

初級會員

a27

原帖由 ballballlover 於 2009-9-26 23:54 發表
十仔,你點搵到呢度架?

我都唔豬點解搵到呢度

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

初級會員

g7

原帖由 10仔 於 2009-9-27 11:01 發表
5) 我係當年 邊個 .......有冇咁難答呀  
1)joey sir
2)短而快
3)佐敦 fion姐
4)......上唔到168 又搵唔到你班衰仔 我迷失左幾年
5)係咪茶王呀 (答錯咪炳我呀)

答錯.   答案在#8

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主