香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 推油
打印 上一主題 下一主題

香B原來貴過去澳門

高級會員

Medal No.4Medal No.9dinga13a26

"一路望住個CCTV一路叫你快手D"

初級會員

過海的過海,北上的北上

1萬

禁止發言

Medal No.1Medal No.67601-e21medal_dig6n40a13a15QQ10

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

原帖由 推油 於 2010-2-16 14:46 發表

呢樣真呀,要平價有平價,要玩得開心又放心既馬交一定做得到,你話大陸掃黃,深圳掃上東莞,搞東莞過長安,長安有運動,又返去珠海,年近歲晚驚驚地咩,沖涼按摩打JJ一定無野,高高慶慶一班朋友飲酒溝女,大陸好多酒吧拳手妹即 ...

油兄講得對呀,以前個D,真係你玩完都想俾多小小佢,因為真係好撚落力,吹到你叫停先肯停.而家個D真係公主來架,

所以我放棄左一四一都好多年,轉左指壓都六,七年.但我最近一兩日睇到生果報話馬交既-溫沙-有抵食餐,呢間野係我

當年第一次係馬交沖涼既地方,估唔到咁撚多年重係度,個餐講明只做WALK IN客,但收你5百幾,三點前要入,

但都抵食過香港好多地方,不過呢幾日無人陪所以唔會過去,計落都幾好架,過去行下,又賭兩手,食下野,我上

指壓都400啦,但質素就自己預左
淫人妻女笑呵呵 妻女俾淫又如何