香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 10仔
打印 上一主題 下一主題

今晚身痕

初級會員

a27

唔搵波波喇,一陣又比人趕走。美妙好似唔旺我,會唔會又踩屎收場。
美妙呢期有叮叮,桐桐,秋兒,小虹好似好得下喎。波板主有咩推介呀?

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2010-3-17 18:48 發表

Your old favourite : SSP Ball Ball

133 Cheung Sha Wan Road 唐三樓B室

Sorry, just checked her adv, she is on leave tim!!

禾驚又好似上次拱, 波波等"屎袋飽"除晒3衭後, SIN話唔係約咗佢, 烹賊佢走WOR, BALL PAN CHU

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 10仔 於 2010-3-17 19:49 發表
唔搵波波喇,一陣又比人趕走。美妙好似唔旺我,會唔會又踩屎收場。
美妙呢期有叮叮,桐桐,秋兒,小虹好似好得下喎。波板主有咩推介呀?

真係畀你笑冷死, "屎袋飽"

初級會員

a27

冇得插仲要比人趕走 呢世都會記住

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 10仔 於 2010-3-18 11:13 發表
冇得插仲要比人趕走 呢世都會記住

10兄尋晚終於食左邊件

初級會員

a27

尋晚冇食到,今曰就食左美妙阿君。報告後補。

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 10仔 於 2010-3-18 17:07 發表
尋晚冇食到,今曰就食左美妙阿君。報告後補。

多謝包交先,聽口氣呢劑應該無問題掛

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2010-3-18 17:09 發表

多謝包交先,聽口氣呢劑應該無問題掛

好難講 .......佢係 肉海黑仔王

高級會員

原帖由 Dane 於 2010-3-18 18:12 發表

好難講 .......佢係 肉海黑仔王

龍兄簡評:皮白肉滑, 招呼好
應該穩震喎

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2010-3-18 22:33 發表

龍兄簡評:皮白肉滑, 招呼好
應該穩震喎   

你問 龍兄 自己有無真係 試過