香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: topfun
打印 上一主題 下一主題

[報告] 西洋菜南街134-136號7樓A室Mimi

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

樓主 .你講果度近 邊度呀

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

原帖由 Dane 於 2010-5-15 00:51 發表
樓主 .你講果度近 邊度呀

旺角中心對面

1萬

元老

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~

初級會員

a27

囡囡唔多老實 我就唔會去喇

中級會員

medal_cc2medal_cc3medal_cc4

咁都話服務好?有冇搞能錯?呃鐘,帶套吹,吹功又一般,按摩一陣又話攰,又話“比你睇下對大波”自以為是,認為有對太波就好自滿,乜服務都冇,最致命一擊是要自己打出,有冇搞撚錯!比錢仲要自己打飛機?樓主要求都好低。

初級會員

原帖由 soonerorlater 於 2010-5-15 17:31 發表
咁都話服務好?有冇搞能錯?呃鐘,帶套吹,吹功又一般,按摩一陣又話攰,又話“比你睇下對大波”自以為是,認為有對太波就好自滿,乜服務都冇,最致命一擊是要自己打出,有冇搞撚錯!比錢仲要自己打飛機?樓主 ...

非常認同你的講法!

咁既服務,又呃鐘、又呃錢!

比得$400 而得 1小時15分鐘,不如佢指壓!

服務一定好過佢十倍!

不過,非常欣賞你要求唔高及報告!
但服務唔得真係無Q用!

高級會員

原帖由 soonerorlater 於 2010-5-15 17:31 發表
咁都話服務好?有冇搞能錯?呃鐘,帶套吹,吹功又一般,按摩一陣又話攰,又話“比你睇下對大波”自以為是,認為有對太波就好自滿,乜服務都冇,最致命一擊是要自己打出,有冇搞撚錯!比錢仲要自己打飛機?樓主 ...

呢位ching吾駛咁勞氣,我出報告係指在分享,我亦無話佢服務好,HJ當然吾駛我自己郁手啦

高級會員

原帖由 alantam 於 2010-5-15 17:58 發表

非常認同你的講法!

咁既服務,又呃鐘、又呃錢!

比得$400 而得 1小時15分鐘,不如佢指壓!

服務一定好過佢十倍!

不過,非常欣賞你要求唔高及報告!
但服務唔得真係無Q用!

Ching正如我所講,要服務指壓當然係首選

初級會員

原帖由 topfun 於 2010-5-16 00:05 發表

Ching正如我所講,要服務指壓當然係首選

另外,我覺得最扯火是 R 錢!

明碼實價最緊要,因為多數贂完 AD 先上,已經有了價錢,

出黎玩,預左咁多BUDGET,就比咁多!除非服務超卓!

否則,度時先加錢就真係一肚氣!

我會因此而BACKLIST 佢!

高級會員

原帖由 alantam 於 2010-5-16 00:37 發表

另外,我覺得最扯火是 R 錢!

明碼實價最緊要,因為多數贂完 AD 先上,已經有了價錢,

出黎玩,預左咁多BUDGET,就比咁多!除非服務超卓!

否則,度時先加錢就真係一肚氣!

我會因此而BACKLIST 佢!

...

這個當然啦,雖然女女搵的是辛苦錢,但我地搵既錢都吾會不勞而穫,明屈緊係吾得啦。
事前我確實講係做全套,而她先前已經說明全套是$450的,但自己無力都無辦法