香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 蟹仔
打印 上一主題 下一主題

[報告] 十足女友feel ~ 青山道277 YoYo

初級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-21 20:20 發表
睇相的確幾好, 係個區黎講, 應該算幾正, 不過價錢亦都相對個區黎講唔平, 不過服務都係番度, 蟹兄仲好滿足

同意, 洗頭+食波餅, good idea, 我今晚叫老婆幫同我咁玩一劑, 你估佢點反應............

1萬

元老

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
多謝師兄給我一個完全諗唔倒跟住做乜野嘅報告

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 浩南 於 2010-7-22 00:22 發表

同意, 洗頭+食波餅, good idea, 我今晚叫老婆幫同我咁玩一劑, 你估佢點反應............

我估" 做咩突然要我咁做, 你係咪睇av睇等多, 學番黎? "

初級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-22 09:06 發表

我估" 做咩突然要我咁做, 你係咪睇av睇等多, 學番黎? "

佢只係冷冷地講左句 " 你都痴線" 跟住自己入左去沖涼
老婆呢家野, 想同佢玩情趣都真係好難, 所以咁多男人出街搵, 我其實都有性趣上去幫襯呢個洗頭妹, 到時為大家包膠

初級會員

原帖由 浩南 於 2010-7-22 12:50 發表

老婆呢家野, 想同佢玩情趣都真係好難, 所以咁多男人出街搵, 我其實都有性趣上去幫襯呢個洗頭妹, 到時為大家包膠

很有同感, 我太太從不幫我吹, 什麼狗仔式她都不肯, 說怕痛

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 浩南 於 2010-7-22 12:50 發表

唔怪得屋企有飯開, 有時都要出街食 因為出面有另類服務提供

中級會員

test

原帖由 劉精 於 2010-7-21 15:07 發表
我都係第一次聽到 可以 洗臉 + 洗頭 既 141 咋

C hing 洗完一定好靚仔

靚仔?? 多謝C hing 讚賞, 不過小弟實在不敢當, 小弟只不過一名麻甩佬, 仲要係樣衰衰個隻
應該話洗完上面個頭, 下面個頭好靚仔就真