香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

[報告]美妙-第二次3q報告, 大戰性愛機器小如

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 10仔 於 2010-7-30 00:32 發表
我都要比人強姦下先得

10仔兄, 小如應該都岩晒你  全程都好主動

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 hoho2010 於 2010-7-30 00:54 發表
小如真係唔錯架, 我上次都係睇左其中一個ching既報告 (強姦犯) 都忍唔住要試下, 小如好主動, 又玩得, 真係有少少比佢強姦既感覺 , 可能都會再搵佢, 到時就算唔破k 版主既記錄都要平記錄啦.

hoho兄, 佢真係好主動好玩得, 只要有心有力, 真係好易就做到3q, 咁等你出動  期待你既4q報告

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-7-30 02:04 發表

我又唔夠後生,又唔夠靚仔,有冇得3q架!

ball兄, 你咁斯文, 佢見到你應該會好似蜘蛛精遇到唐三藏咁 而到時你就要變做孫悟空三打白骨精

1萬

元老

原帖由 jimmynori 於 2010-7-30 08:52 發表
師兄有心有力,出完三Q重即刻出報告。利害…

今次狀態幾好, 做完3q都冇腳震或腳仔軟, 我習慣左多數食完就即出報告, 因為襯自己仲記得仲有感覺, 咁會打得好少少, 除非太夜或唔得閒, 咁就會第2日先出報告

反而好耐之前試幾過2-3次, 做完2q後, 去沖涼時, 雙腳真係會控制唔到係咁震, 震左1-2分鐘左右就冇再震,  真係唔知點解, 可能個時狀態唔好

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

我就岩岩比小如BODY CHECK完, 證實身體機能良好

BALL兄, 咁幾時到你去做BODY CHECK

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

K版你身體好好呀
睇完你報告我都硬硬地

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

原帖由 rider 於 2010-7-30 11:43 發表
K版你身體好好呀
睇完你報告我都硬硬地

你想對住K版個report打JJ呀

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 topfun 於 2010-7-30 11:57 發表

你想對住K版個report打JJ呀

K版寫到咁正~又指插又大車,唔比D行動出黎~對唔住佢啦...小弟陰莖~~舉旗~陰莖~~舉旗~陰莖~~舉旗

1萬

元老

原帖由 rider 於 2010-7-30 11:43 發表
K版你身體好好呀
睇完你報告我都硬硬地

幾驚你話見到我就硬硬地 , 我唔好呢味架, 我只對女人有性趣