香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: hoho2010
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣嘉嘉

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-3 08:54 發表
hoho兄, 我仲失控過你, 上個月我都真係去左好多次指壓 好似上左癮咁, 控制唔到自己  

而家我暫時keep住1-2星期去一次, 希望忍到啦

K版主你忍唔忍到呀~小心上腦呀

高級會員

我叫蛋蛋超人!

原帖由 topfun 於 2010-8-3 10:40 發表

星期尾?
1個屈尾10你就上左去啦

AgreeAgreeAgree

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 topfun 於 2010-8-3 10:40 發表

星期尾?
1個屈尾10你就上左去啦

唔好引我啦  我真係驚忍唔住, 上左去

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 rider 於 2010-8-3 12:10 發表

K版主你忍唔忍到呀~小心上腦呀

我都已經忍住, 就黎爆了

RIDER兄, 咁你又點呢? 呢個星期又出動

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-8-3 12:29 發表

快d搬屋!!

咁都比你諗到 最好搬去你附近, 一來回要2個鐘 , 咁就唔會心思思

高級會員

我叫蛋蛋超人!

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-3 12:23 發表

我都已經忍住, 就黎爆了

RIDER兄, 咁你又點呢? 呢個星期又出動

我未知我諗都係呢一兩個禮拜

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

都係忍唔住, 一於今日放工試下嘉嘉或祖兒先, 如果咁岩有新囡, 都順便睇下先

如果今日食完再出報告

1萬

元老

今日打上去金來閣, 嘉嘉收左工, 祖兒又冇返, 見今日唔係太身痕, 所以就返屋企, 冇食野

我發覺同嘉嘉真係冇緣, 好多時想食就食唔到