香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: myjj
打印 上一主題 下一主題

新黎想請教各位ching

中級會員

c兄,睇黎你都係搵返個女朋友仔搞下好過啦!出得黎玩遇左自己係唔乾淨知冇!!我有個朋友上去桑拿沖涼都唔敢,佢話用d公家毛巾驚中皮膚病喎,又話自

己上親去都唔會沖涼,佢都on9!!出去更係要沖左涼先至同你按架嘛,放左工成身臭汗味唔沖涼就咁入房睇下人地會唔會同你按??佢又成日都話自己返大陸玩都唔知信

唔信佢好,黎d咪又要"吱"又怕痕囉!!

初級會員

原帖由 seak1982 於 2010-8-4 22:54 發表
c兄,睇黎你都係搵返個女朋友仔搞下好過啦!出得黎玩遇左自己係唔乾淨知冇!!我有個朋友上去桑拿沖涼都唔敢,佢話用d公家毛巾驚中皮膚病喎,又話自

己上親去都唔會沖涼,佢都on9!!出去更係要沖左涼先至同你按架 ...

沖涼我又唔會淆既....唔鐘意人地毛巾咪自己帶條或者買條...我都係咁做
囡囡都冇黑面...仲偷笑tim

ching唔好咁怒氣,小弟初來報到,玩得少先驚je...望ching多多包涵

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
樓主:

樣樣野刀有存在危險,最安全就咪去,安全D就叫囡囡幫你過膠再帶手套打JJ,唔好畀佢摸同錫,入隧道就....你係18代單傳香爐躉,唔好搵命搏喇

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 jjcc1914 於 2010-8-4 23:58 發表
樓主:

樣樣野刀有存在危險,最安全就咪去,安全D就叫囡囡幫你過膠再帶手套打JJ,唔好畀佢摸同錫,入隧道就....你係18代單傳香爐躉,唔好搵命搏喇

我諗起金雞2

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 myjj 於 2010-8-4 14:59 發表
關於性病,如果搵囡囡時
沖涼用花灑噴水落口漱口會唔會有野?
仲有叫囡囡隔條底底環保用j chok佢底底又會唔會有事?
thx 各位ching
原帖由 myjj 於 2010-8-4 23:16 發表

沖涼我又唔會淆既....唔鐘意人地毛巾咪自己帶條或者買條...我都係咁做
囡囡都冇黑面...仲偷笑tim

ching唔好咁怒氣,小弟初來報到,玩得少先驚je...望ching多多包涵

c-hing你邊句真架?

中級會員

PLAY safe and LIVE longer, man ...................