香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: rider
打印 上一主題 下一主題

[報告]小戰美妙小如

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 01:52 發表

小如發力,報告多過叮叮,唔該叮叮 fans 加油追!

TOPFUN兄食完未出叮叮報告, 加埋你準備食叮叮, 應該叮叮報告會多過小如 不過再遲d就唔知了

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 01:51 發表

rider 兄,有時燈光暗都唔係好清楚,我覺得30,可能 youger都唔奇。

有時燈光都有影響, 未必睇得清囡囡有幾大, 不過我都覺冇所謂, 入到黎都係重過程同埋副架生

1萬

元老

原帖由 rider 於 2010-8-5 02:17 發表

山哥係咪收錢果個(把聲低沉)?
如果係就連佢都知小如=強姦犯
我上到去都聽有有人搵小如

山哥係收錢個位, 山哥佢緊係知小如係強姦犯 因上次都係佢推介比我
我尋日上美妙都見到小如做緊野, 黎緊仲有booking

1萬

元老

原帖由 rider 於 2010-8-5 02:22 發表

緊係有啦!我今次出得一q咋,不過可能要長休

咁你下次番食小如, 就儲定多d子彈, 上去同佢搏過

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 09:02 發表

咁你下次番食小如, 就儲定多d子彈, 上去同佢搏過

e家開始要鎖起唔用

高級會員

我叫蛋蛋超人!

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 09:01 發表

山哥係收錢個位, 山哥佢緊係知小如係強姦犯 因上次都係佢推介比我
我尋日上美妙都見到小如做緊野, 黎緊仲有booking

佢真係好旺場

高級會員

我叫蛋蛋超人!

題外話-有野想講,去過兩次美妙,兩次都係過第二度,我鐘意值得一讚!
但係果面真係有樣野要改善下,就係張床單同枕頭,感覺上好污joe又有上手留低ge液體,
最離譜就係尋日係床尾居然發現左一個用完ge套十分嘔心。希望版主同佢地單聲。另外一
樣就係時間問題,尋日我去到房到做完落樓大約用左一個鐘頭(未夠70mins),有無人知佢
係幾時開始計鐘?

1萬

元老

原帖由 rider 於 2010-8-5 10:06 發表

e家開始要鎖起唔用

睇下你鎖得幾耐 驚你忍唔住, 又拎番支槍出黎亂射

1萬

元老

原帖由 rider 於 2010-8-5 10:25 發表
題外話-有野想講,去過兩次美妙,兩次都係過第二度,我鐘意值得一讚!
但係果面真係有樣野要改善下,就係張床單同枕頭,感覺上好污joe又有上手留低ge液體,
最離譜就係尋日係床尾居然發現左一個用完ge套十分嘔心。 ...

我都係食isabella時去過一次, 可能間房新, 感覺上都幾乾淨, 張床仲好鬼彈, 方便抽插 我就冇咩留意張床有冇污跡, 印象中好似冇, 不過我都係床上鋪條毛巾先, 感覺上會好d , 至於清潔問題, 可能因為冇keeper執房, 全靠囡囡自己本身, 可能就會差少少, 好彩我未見過呢個情況   , 而我上次同isabella, 大家都好有手尾, 將全部物證都掉入垃圾桶

時間問題我就覺得差唔多, 雖然上次去都冇睇時間(我次次入閘都慣左唔睇), 咁岩臨行去對面時, 睇一睇個鐘, 之後KEEPER過黎拍門, 再睇電話, 如果照慣例拍門後仲有10分鐘時間剩既, 咁就真係差唔多(不過我又唔肯定, 所以不能作準)

如果CHING們對時間計法唔清楚, 係由出門口行去對面開始計, 定係去到對面入閘先開始計, 就最好事前問一問KEEPER, 咁就大家都開心, 免得大家有誤會

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl