香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

[報告]美妙-好嫩口, 又有女友FEEL既YUMI

中級會員

e13medal_cc4kkk

多謝K版主既頭香包膠
如無意外 聽日小弟又會去食野 雪兒都仲係擔正.....
>>>k版 ball版 jjcc hoho 師兄們.....可可包膠已出  加多d分 many thanks

中級會員

e13medal_cc4kkk

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 00:36 發表

因為係第一個客, 真係夠新鮮  所以真係忍唔住  都係要去試佢

hehe, 都知你今個禮拜會食野 不過冇諗過咁快

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 02:22 發表
多謝K版主既頭香包膠
>>>k版 ball版 jjcc hoho 師兄們.....可可包膠已出  加多d分 many thanks

咁聽日就等你包膠

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 02:23 發表

hehe, 都知你今個禮拜會食野 不過冇諗過咁快

我本來都諗住今個星期可以忍到唔食, 點知有正囡囡, 就忍唔住去食

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 00:40 發表
肥b哥今日都有推介金來閣yy, 話佢岩岩今日番左黎開工, 係食完可可臨走時 見過yy, 印象中樣都幾好, 到想去食佢時, 佢就冇做, 而家再番黎開工, 各ching都可以試下   我下個星期就食yy先

高級會員

原帖由 大學研究生 於 2010-8-13 02:22 發表
多謝K版主既頭香包膠

雪兒要用慢火煎魚方式,包你有驚喜

高級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-13 08:50 發表

我本來都諗住今個星期可以忍到唔食, 點知有正囡囡, 就忍唔住去食

K版,你呢句不如加埋落你簽名擋果度,咪吾駛成日打囉

1萬

元老

原帖由 topfun 於 2010-8-13 10:30 發表

K版,你呢句不如加埋落你簽名擋果度,咪吾駛成日打囉

topfun兄你又玩我

我本來真係想休息架   奈何後生囡囡對我黎講吸引力太大, 而我對後生囡囡又冇抗體, 完全冇免疫能力, 個心好自然忍唔住, 就要去解開心結
如果唔係, 相信我真係可以忍到下星期尾先出動架

1萬

元老

有時d野好神奇, 如果前日咁岩我試左欣欣既, 咁我尋日就唔會去食yumi, 個時諗個天應該係比機會我休息一下, 原來唔係, 個天係比機會我食到好野先真, 仲要係第一個客, 夠晒新鮮 所以有時食唔到目標, 都唔係壞事, 可能仲有更好既囡囡等緊你

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl