香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: rexrex1986
打印 上一主題 下一主題

問一問題 有無靚囡好介紹?

初級會員

原帖由 Hamsup 於 2010-8-24 18:37 發表
請容許我向 148台 提出一些修正請求!  但我發現許多囡囡既服務範圍跟網上既描寫很不同, 如網上寫話有口爆, 顏射, 後花園, 等等服務,  很多囡囡話根本沒咁既服務, 我又問d囡囡點解佢地要咁sell, 佢話佢從未這樣的 ...

老夫亦有同感,有一次去個相熟囡囡度,問佢幾時加多咁多服務架,佢都一臉茫然,仲問我乜野事,同佢講返網上廣告 D 野之後,佢即刻打電話去網站度嘈•••所以龍兄0係每個 AD 度都講明,入閘前再問清楚囡囡先至決定。

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 Hamsup 於 2010-8-24 18:37 發表

請容許我向 148台 提出一些修正請求!  我發現許多囡囡既服務範圍跟網上既描寫很不同, 如網上寫話有口爆, 顏射, 後花園, 等等服務,  很多囡囡話根本沒咁既服務, 我又問d囡囡點解佢地要咁sell, 佢話佢從未這樣的se ...

hamsup兄, 你意見唔錯, 龍兄可以諗諗佢, 改善一下
不過次次都問囡囡有咩服務都幾麻煩, 因一時間都未必醒起包咩服務, 我建議可以用將紙寫低所有服務, 之後比囡囡填, 好似做問卷咁, 有既服務就比個剔, 咁就好方便

中級會員

回rexrex1986兄:

只係睇網無用,不如你有時間係網站抄底地址,得閒出下去掃下樓好過啦 睇下實物,禁左鐘岩既就問下佢

幾錢,唔岩既就一聲唔該就轉身走囉!!客氣d就得架啦!!

初級會員

我感覺有點沒禮貌~!=.=

初級會員

童生兄,你介紹她 http://miss148.com/girl.php?GID=3602
你試過嗎..

中級會員

rexrex1986兄:

你咁問 黎到係冇人幫到你!!我想食野都出去自己搵,有時搵到好野食,有時食到d唔好既野,黎d都係要你自

己出去搵多d試多d至會搵到好野食!!我有時上左網搵岩女女點知入左閘條女d服務差到極點我都試過!!如果

我而家話比你知,黎個女女係aa貨,你信唔信??rexrex1986兄:上得山多終遇虎 你想次次都出去搵到好野

食係無可能既事!!

http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=47755

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主