香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: GAKUSAI
打印 上一主題 下一主題

請教各位師兄...想問香港的一樓一過夜...請給個建議!

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
Q: 如果話「做足xx分鐘」, 其實又包唔包揀女過程?
A: so far未試唔畀揀,唔畀咪去間包揀

Q: 可唔可以係樓下就叫間野幫你hold左條女?
A: 非繁忙時間一定得,其他就 50/50

Q: 另外飲野你會唔會飲?
A: 盒裝飲品會飲,杯茶唔飲,我唔多鍾意飲酒

Q: 飲酒飲得多怕唔怕一陣反應差左?
A: 體質因人而異,有d快槍手飲完酒會控制自如,有d會唔起頭

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2010-9-9 21:28 發表
師兄:

如果我係你,我會先一次指壓,再去m記抖吓回氣,再去k壓要過夜房,玩完瞓到11-12點

咁都比你諗到  咁樣應該可以做到3Q, 又有時間回氣, 價錢加埋應該都係一千左右

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-9-10 01:47 發表
香港一樓一唔多囡囡過夜,有就$800-1200不等。時間約12:00 至8:00AM

但是收這麼少錢,時間就8個鐘,估計唔會比客玩足8個鐘,應該係先一次宵夜q,第二日一次早餐Q。中間時間必玩太極推手或死魚不動,你搞都冇癮!

好耐之前返大陸唱淫K, 包夜囡囡, 通常都係開波1Q, 囡囡岩FEEL既黎多1Q(有時未必有), 之後早餐Q, 中間時間因為囡囡累, 要訓覺, 所以會玩太極推手或死魚不動, 所以我都係專心訓覺, 留番精神早餐Q

我好耐都冇北上, 所以唔知而家仲係咪咁了

1萬

元老

原帖由 duff12 於 2010-9-10 01:54 發表

如果話「做足xx分鐘」, 其實又包唔包揀女過程?
可唔可以係樓下就叫間野幫你hold左條女?
另外飲野你會唔會飲? 飲酒飲得多怕唔怕一陣反應差左?

我未去過K壓, 不過「做足xx分鐘」,揀女既時間應該唔計, 應該係由入房開波個刻計起, 時間計法最好可以問經理最穩陣

中級會員

102g3a24Gemin

算把啦一樓一過夜,錢就使咗仲要自討沒趣

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

玩過第2樣啦

中級會員

原帖由 LongJJ 於 2010-9-10 11:09 發表
算把啦一樓一過夜,錢就使咗仲要自討沒趣

Agreed .................... 1000 for 3Qs with different gals.

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-10 10:26 發表

好耐之前返大陸唱淫K, 包夜囡囡, 通常都係開波1Q, 囡囡岩FEEL既黎多1Q(有時未必有), 之後早餐Q, 中間時間因為囡囡累, 要訓覺, 所以會玩太極推手或死魚不動, 所以我都係專心訓覺, 留番精神早餐Q

我好耐都 ...

我有次去過cp 雄c,揀完囡坐左陣k房,就上房執左一劑再去唱k,宵夜番房執左2q瞓醒再morning Q

個人覺得過夜刀緊要係morning Q

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-9-10 02:41 發表
Q: 如果話「做足xx分鐘」, 其實又包唔包揀女過程?
A: so far未試唔畀揀,唔畀咪去間包揀

Q: 可唔可以係樓下就叫間野幫你hold左條女?
A: 非繁忙時間一定得,其他就 50/50

Q: 另外飲野你會唔會飲?
A: 盒裝飲品 ...

麻煩晒師兄指救
對一個去過唔多一樓一同只有一次指壓經驗巴新手, 你有無咩特別貼士?

另外有無試過上到去完全食唔落? 條數又點計?

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-9-10 21:11 發表

我有次去過cp 雄c,揀完囡坐左陣k房,就上房執左一劑再去唱k,宵夜番房執左2q瞓醒再morning Q

個人覺得過夜刀緊要係morning Q

JJCC兄, 咁你個次咪4Q, 真係勁! 其實最後都係要睇FEEL, 如果囡囡LIKE你, 大家玩得夾既, 幾多Q都冇問題, 好似JJCC兄咁, 前後做左4Q   過夜精髓就當然係morning Q, 大家岩岩訓醒, 休息完, 個狀態應該幾好, 大戰就岩晒