香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

金莎-小雪回歸

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jayshing 於 2010-11-28 20:18 發表

我估是k版10月在金沙食個個

yes, jay兄, 我記得你都好似有性趣喎

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ryanwong13 於 2010-11-28 21:35 發表

Thanks K版主仲記得我問加鐘之事~~~

不過我都遲左幾日先記得 趕唔切係你番食coco前答你, 如果唔係你可能會考慮加鐘

1萬

元老

原帖由 scholesMUFC 於 2010-11-29 02:43 發表

小雪& CoCo U who is better

你問呢個問題真係難答 , coco就鬼馬同大波d, 一開始已好有女友feel, 而小雪就外表似冰山美人, 但係會好易就可將冰山劈開, 撻著左佢後, 佢既表情同反應就真係 所以真係各有各好玩, 2個我都好鐘意, 亦都長期係我番食list度

連之前想番食既小雪都番黎, 而家剩係輪住番食cooc同小雪都夠晒我玩, 真係冇咩試新囡既動力

高級會員

Medal No.176

原帖由 kelvincyl 於 2010-11-29 08:54 發表

你問呢個問題真係難答 , coco就鬼馬同大波d, 一開始已好有女友feel, 而小雪就外表似冰山美人, 但係會好易就可將冰山劈開, 撻著左佢後, 佢既表情同反應就真係 所以真係各有各好玩, 2個我都好鐘意,  ...

請把冰山劈開
(無謂再抑壓心底愛)
冰山有災 請把冰山劈開
(能讓你舒發心底愛)
冰山鑽開劈開救災(不應將愛心掩蓋)
火速救災 請把冰山劈開
(你午夜莫期待)

1萬

元老

原帖由 ryanwong13 於 2010-11-29 09:01 發表

請把冰山劈開
(無謂再抑壓心底愛)
冰山有災 請把冰山劈開
(能讓你舒發心底愛)
冰山鑽開劈開救災(不應將愛心掩蓋)
火速救災 請把冰山劈開
(你午夜莫期待)

我一早就已經成功劈開左了 (過左咁耐佢仲記得我 )

等其他ching去挑戰一下劈冰山, 或用技巧將佢完全溶化

高級會員

Medal No.176

原帖由 kelvincyl 於 2010-11-29 08:46 發表

不過我都遲左幾日先記得 趕唔切係你番食coco前答你, 如果唔係你可能會考慮加鐘

來日方長~
再者加鐘太考驗體力 唔想COCO太辛苦

1萬

元老

原帖由 ryanwong13 於 2010-11-29 09:08 發表

來日方長~
再者加鐘太考驗體力 唔想COCO太辛苦

ryan兄, 果然真係鍚住coco

所以我都係鐘意玩70分鐘就夠晒, 最多下次番食, 我玩咁耐都從未試過加鐘

高級會員

medal_cc1

K C-Hing, so many thanks for updating asking about 小雪 status .  I'd really like to try her as she is on my top list.  Unforturnately, night shift is a bit difficult for me, let me think think sin.

1萬

元老

原帖由 Hamsup 於 2010-11-29 09:58 發表
K C-Hing, so many thanks for updating asking about 小雪 status .  I'd really like to try her as she is on my top list.  Unforturnately, night shift is a bit difficult for me, let me think th ...

我知你夜晚唔得(其實應該好多ching都係), 所以幫你地問過, 如果早幾日知道自己有時間偷跳, 你可以打定上去約定小雪, 咁小雪可以早d返工, 咁就應該食到

高級會員

medal_cc1

原帖由 kelvincyl 於 2010-11-29 10:06 發表

我知你夜晚唔得(其實應該好多ching都係), 所以幫你地問過, 如果早幾日知道自己有時間偷跳, 你可以打定上去約定小雪, 咁小雪可以早d返工, 咁就應該食到

Thank you thank you, thank you so much!!