香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 奧利哥
打印 上一主題 下一主題

金來閣- 雪碧 & 安琪

初級會員

小雲 MIX 小吉

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-2 07:42 發表

期望你寫出不快經歷讓我們好抱不平啊!!
你的心情,我都好有共鳴

送個小寶寶畀你啦,小吉係小雲個弟弟,小寶寶先至係名副其實小雲嘅男朋友呀
http://www.kicks.cn/Article/UploadFiles/200907 ...

原來有個咁既角色 真係而家先知

關於雪碧 我返到屋企有時間就寫
當然我唔希望份報告影響到佢啦

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 Dennis 於 2010-12-2 01:49 發表
雪碧我都試過一次~
佢都幾多野講嫁 見我報告都懶出 係我唔識寫囉~

其實報告有咩都可照直寫, 長短冇所謂既  

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 奧利哥 於 2010-12-2 01:28 發表
好耐無出過野La.... 呢排賭波賭到瘋狂 大上大落
結果臨崖勒馬,一個禮拜差緊人地2皮野,下個禮拜就揸緊成皮野

先前上左次一樓一,見返我女神,我同佢熟到唔會計住時間,計較比幾多$,
甚至佢問我唔帶套做好唔好 ...

奧利哥, 真係好耐都唔見你出現, 原來近排去開一樓一食野, 你方便既, 都可以去一樓一區出報告架

1萬

元老

原帖由 Dennis 於 2010-12-2 07:19 發表

雖然兩個都係窄!
如果10分滿分安琪我會比7分 / 雪碧就值5分

安琪就屬於服務型 服務的確唔錯
年齡大唔大真係各花入各眼 至少安琪好就得人
例如我唔鐘意玩毒龍 安琪唔會勉強你

反觀雪碧就岩岩相反
你越 ...

thx~dennis兄

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl