香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣-樣MIX, 身型幾靚, 有服務-小曼

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jayshing 於 2010-12-2 21:56 發表

明天試下先
可能就到時間
小曼
PS: 見到金來廣告又有新囡囡wor "樂樂",好像ok wor

咁你支檸茶點算, 仲唔去飲會唔會過期變酸架

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-12-2 22:28 發表
午夜二點到早上七點有優惠,美股收5點,過到去咪6點,香可以優惠價食!

呢個時間真係岩晒你 而且你都唔係第一次咁早食早餐 優惠價慳到既錢可以夠去食豐富早餐

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-2 23:12 發表

多謝K超級版主升LV第一擊:
計吓數你差唔多成兩個星期先再出報告喎,得閒要出多D新囡囡報告,唔係就連報告都唔識打喇

小曼D服務應該中規中矩,玩FEEL會好點,可以做後備目標。

早輪七點幾上到去, ...

佢既神態如果著住see-through同t-back, 個種好姣既感覺, 真係好鬼誘人

如果計玩得放同淫既, 當然唔夠美妙既4大淫娃咁勁

1萬

元老

原帖由 chun841007 於 2010-12-3 05:43 發表
好似幾好喎,時間又啱我.......唔知佢禮拜日返唔返呢?

我臨走時唔記得問, 或者你到時可以打上去問下

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-3 08:41 發表

佢既神態如果著住see-through同t-back, 個種好姣既感覺, 真係好鬼誘人

如果計玩得放同淫既, 當然唔夠美妙既4大淫娃咁勁

K超版:

我E+發掘緊金來閣四大淫娃,有冇心水囡囡

P.S.你上去果陣有冇見詩詩上牌

高級會員

Medal No.176

原帖由 jayshing 於 2010-12-2 21:56 發表

明天試下先
可能就到時間
小曼
PS: 見到金來廣告又有新囡囡wor "樂樂",好像ok wor

話時話,金莎有個囡囡叫莎莎,上次見過,中得黎有D韻味,聽講功夫一流,身型仲幾FIT(記得KEEPER講24腰,立下眼都應該有),J兄可以多個選擇~~~

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 ryanwong13 於 2010-12-3 09:21 發表

話時話,金莎有個囡囡叫莎莎,上次見過,中得黎有D韻味,聽講功夫一流,身型仲幾FIT(記得KEEPER講24腰,立下眼都應該有),J兄可以多個選擇~~~

R君:
請問金莎的莎莎番幾點,等我夾吓時間去

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-3 09:07 發表

K超版:

我E+發掘緊金來閣四大淫娃,有冇心水囡囡

P.S.你上去果陣有冇見詩詩上牌

近排少去金來閣, 不過印象中, 係金來閣暫時未遇過好似美妙4大淫娃玩得咁放同淫既囡囡 不過睇報告, 你之前試既小雨同小雲應該可以入圍

ps.我上去果陣, 印象中好似都見到詩詩有上牌

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-3 09:32 發表

近排少去金來閣, 不過印象中, 係金來閣暫時未遇過好似美妙4大淫娃玩得咁放同淫既囡囡 不過睇報告, 你之前試既小雲應該可以入圍

ps.我上去果陣, 印象中好似都見到詩詩有上牌

唔該晒,最近痛定思痛,想試晒金來閣D大波中囡:寶兒、詩詩、小玲、波波
照咁睇詩詩應該番中/夜班的,否則你唔應該見到佢上牌

小雨都好屌嫁,相信係人望個屁股加細腰都想即刻同佢玩推車

高級會員

Medal No.176

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-3 09:26 發表

R君:
請問金莎的莎莎番幾點,等我夾吓時間去

咁又冇問,JJ兄試下打去問問~~