香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: LongJJ
打印 上一主題 下一主題

[報告] 京華22號

中級會員

102g3a24Gemin

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:32 發表

LongJJ:
原來你同我一樣都係中囡支持者 ,28-35嘅囡囡真係幾鍾意仆野嫁

我見解同你差唔多,都係覺得幼幼同相頭靚,好睇唔好食 ,會分散注意力,仆得冇咁投入

[唔知最近有冇五寶 ...

隻貓可能上咗岸...揾日call吓佢,睇吓可唔可聚一聚先

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:35 發表

隻貓可能上咗岸...揾日call吓佢,睇吓可唔可聚一聚先

希望貓貓未上岸啦,仲諗住請佢食司華力腸o架

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:18 發表
太後生嘅女,睇就好睇,砌就把Q,一啲都唔投入工作,食過幾個嫩口嘢,除咗啲泰泰,啲後生同胞真係麻麻,食女都係揾廿到尾或者三十出頭嗰啲最好玩。

我都認同, 呢個年齡係最識享受性愛之餘, 年齡又唔算大, 仲多幾份女人味, 所以我都鐘意玩呢個年齡層既囡囡

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:00 發表
咁你計吓45mins收$330咋,一樓一都收$300+得30mins或多少少,服務冇指壓咁多。京華都叫做平架喇,車牌唔條個個囡囡都肯,可遇不可求,初初#22連咀都唔係好想,見我想咀佢都避開,後來熱咗身先肯咀咋。

其實$330 45分鐘真係抵玩, 我個時都成日去, 仲次次都2q, 所以仲抵玩 (不過就差唔多skip晒服務, 志在出2q )

1萬

元老

原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 19:41 發表
昨日諗住去ssp124食泰菜,點知去到全部囡都反晒牌,食囡最Q憎就係好似睇街症咁排隊等,即閃去返太子,上去京華。
早排食咗#33,都ok架,廿到尾,樣唔差,吸手波,有車牌,又鐘意講笑,服務做到足。
昨日就食 ...

thx~longjj兄報告

睇黎22號應該都唔錯, 而且床上反應幾好, 仲會主動撩你黎多次, 當食平平地既快餐真係幾抵玩  其實如果有心出2q, 可以沖涼時先吹爆一次, 之後休息一陣,(幫你按摩一陣) 再黎第2q

中級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-12-19 12:08 發表

thx~longjj兄報告

睇黎22號應該都唔錯, 而且床上反應幾好, 仲會主動撩你黎多次, 當食平平地既快餐真係幾抵玩  其實如果有心出2q, 可以沖涼時先吹爆一次, 之後休息一陣,(幫你按摩一陣) 再黎第2 ...
K版主,我係吹唔爆架,45mins两Q就真係好趕冇乜癮,我諗要玩两Q就要去70mins場先得,啲中女真係好好玩,不過依排金來閣咁多好嘢,都要上去食吓女同埋見吓靚女冬冬

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 LongJJ 於 2010-12-19 12:20 發表
K版主,我係吹唔爆架,45mins两Q就真係好趕冇乜癮,我諗要玩两Q就要去70mins場先得,啲中女真係好好玩,不過依排金來閣咁多好嘢,都要上去食吓女同埋見吓靚女冬冬

其實見到你這樣寫好想去試
自己又喜歡中囡
但玩開70mins,再玩45mins好像唔同
可能要skip許多野

中級會員

原帖由 jayshing 於 2010-12-19 13:29 發表

其實見到你這樣寫好想去試
自己又喜歡中囡
但玩開70mins,再玩45mins好像唔同
可能要skip許多野
阿隊長,45mins咪同其他指壓細鐘一樣,出嚟玩唔好咁強求出幾多Q,你有本事都可以係幾十分鐘內出四、五Q,你認為出嚟玩女為求出嘢出返夠本就冇嘢好講,只係冇蝕底咁解啫,我就享受做嘅過程,好多時都係做一Q算,同啲囡吹吓水,夠鐘俾錢走人,啲囡一般會係45mins內做齊佢地要做嘅嘢,我就唔知你嘅要求係乜,出嚟玩就求開心啫。