香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: chun841007
打印 上一主題 下一主題

[簡報] 金來閣 美琪&初次見面...冬冬姐姐

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 chun841007 於 2011-1-13 23:31 發表

唉吔....過咗一日嘅嘢..無乜記性啦...(因為唔想記lu)

唔開心嘅嘢,就讓它隨風消逝,
你鍾意幼幼,就一定要試20才女僕可可,不過佢好似番日頭的
類似小曼咁加勁好招呼,可以試少婦金子(至多30才,非常好車,強勁收音機 +緊窄鮑)

中級會員

a14a15

QQ
都可以試下pinky,
26歲左右,陀地完全走肥

初級會員

dingQQ27food

原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-13 23:47 發表
都可以試下pinky,
26歲左右,陀地完全走肥

咁咪同我差唔多..無論年齡定係身形...

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

thx c-hing report

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

THX~大廚報告

可能見完冬冬後會有比較

美琪功夫服務型囡囡, 應該幾岩jjcc兄去試

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-14 08:50 發表
THX~大廚報告

可能見完冬冬後會有比較

美琪功夫服務型囡囡, 應該幾岩jjcc兄去試

K超版:
早晨呀

我D口味你知道晒,只要唔係臭、冇偷懶、有蕉呼,有服務,有得咀(車仲好 )嘅中女都收貨
基本上L超版唔啱果D,就9成都啱我 ,淨番果D 真係炒得嫁喇

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2011-1-14 09:03 發表

K超版:
早晨呀

我D口味你知道晒,只要唔係臭、冇偷懶、有蕉呼,有服務,有得咀(車仲好 )嘅中女都收貨
基本上L超版唔啱果D,就9成都啱我 , ...

jjcc兄,
早晨!!

咁你咪好多新囡都岩你去試, 應該可以唔洗番啅了 唔通我食得好野多, 而家要求高左

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-14 09:12 發表

jjcc兄,
早晨!!

咁你咪好多新囡都岩你去試, 應該可以唔洗番啅了 唔通我食得好野多, 而家要求高左

唔係丫:你仲有金莎三美一天(美金、美心、美儀、天兒)仲未去一親番澤,二脷交纒、三探桃源.....

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2011-1-14 09:34 發表

唔係丫:你仲有金莎三美一天(美金、美心、美儀、天兒)仲未去一親番澤,二脷交纒、三探桃源.....

呢三美一天, 真係要好有緣先見到, 因佢地並唔係日日返工, 而且並唔知幾時會出現返工 所以要食齊, 真係要睇彩數

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-14 09:49 發表

呢三美一天, 真係要好有緣先見到, 因佢地並唔係日日返工, 而且並唔知幾時會出現返工 所以要食齊, 真係要睇彩數

K超版:
你今日氣色應該幾好,放工上去可能美金同天兒已經掰開大肶等緊你