香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 中國人
打印 上一主題 下一主題

北 姑 搶 生 意

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

ball仔 + 肥佬 ..... 邊區都無計, 只因 我唔會再去踩屎 148realmad

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2008-3-21 20:21 發表

咁鎖你囉!

早晨, BALL兄, 鎖我還鎖我, 千其唔好揼我, 幅老骨頭唔"噤"揼0架, 會散KA

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Dane 於 2008-3-22 00:49 發表
ball仔 + 肥佬 ..... 邊區都無計, 只因 我唔會再去踩屎 148realmad

早晨, DANEAIR兄, 拱卽係你唔會再去尼區LA 又係GA, 尼區你刀踩過另外一"I"西屎GA LA

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 ballballlover 於 2008-3-22 12:43 發表

丹仔,你呢排都好似幾忙,好耐都冇見到你出動的 post!

點解無  148question1 ball仔 .... 你少番屋企 呀, 一d 都唔關心我,
肥佬 ...你話俾ball仔知啦 , 點解我呢排 "紥炮"   148no 148no 148no

初級會員

應該話係新旺附近,大家會比較清楚D~~!

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-3-22 12:44 發表

咁搵女揼咪ok囉!幾時出動呀!

早晨, BALL兄, 揾囡揼仲快屎多二錢重, 姖0地仲踩KA MA, 屎快D TIM

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 Dane 於 2008-3-22 23:45 發表

點解無  148question1 ball仔 .... 你少番屋企 呀, 一d 都唔關心我,
肥佬 ...你話俾ball仔知啦 , 點解我呢排 "紥炮"   148no 148no 148no  

早晨, DANEAIR兄, 吓...........又關禾樹

哦..................你問点解你會"紮砲"瓦, 咪你曳曳LOR, 見DO件扒, 驚9屎唷唔切, 做觀音兵, 話: 扒牙扒, 尼D粗重嘢唔係你D扒做GA, 係我尼個想"0答"你GA咸濕佬做GA, 你就自告奮勇上前邦手逗樽蒸溜水, 点知件扒果日著佐件超底胸衫, 驚畀你睇蝕, 一9就放手, 當時你又唔衰得, 怕瘀, 說時遲, 那時快, 你就出埋哥吓揸奶力一"揪", WA!!樽水成幾廿斤重KA MA, 你尼一"揪", PK 0勒 跟住角得條柳條一痛, 當堂哎唷一聲 尼吓睇怕唔洗我再講落去, BALL兄刀明解GA LA, 係化, BALL兄

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 didi1997 於 2008-3-23 02:21 發表
應該話係新旺附近,大家會比較清楚D~~!

早晨, DIDI兄, DANEAIR兄就係新旺对面踩佐舊西屎G MA