香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[濃情信箱] 晶晶請148會員飲冰凍麥精,另推出特價早餐$270

中級會員

QQ
各位師兄大家好!!
現時公司有靚女!
3號青青 18號AMY 21號diid 33號丹丹 5號依玲 35號YY
23號翠兒 15號嬌嬌 36號新女小玉
後生:青青 翠兒 嬌嬌 YY
走肥:青青 AMY didi 丹丹 嬌嬌 小玉 YY
大波:didi 翠兒 小玉 依玲
強勁:青青 AMY
陀地:AMY
返緊有: coco gigi 蓉蓉 小惠
7點打有后:17號陀地茵茵
如有再返我立即更新
特價早餐早上7點到中午12點 $270 50分鐘 全包 優惠至9月底

大特價雙飛 HK480 50分鐘 一皇兩后 帝王式享受與服務 歡迎大家捧場

濃情美人冊 http://www.miss148.com/main.php? ... Cs%AAF%B9D978%B8%B9

中級會員

QQ
晶晶姐姐,有什麼好像介紹,口爆,走肥,最好就大波....
bookerhim 發表於 2011-8-3 13:56
bookerhim你好!!早晨!依家系公司適合的有:

3號青青 高挑白淨有相頭 34D波波 走肥 女女口技深厚  服務態度一流  馬王之一
新女36號小玉 36D大波波 豐滿 成熟女人味 住家少婦 吹功強勁
18號陀地AMY 走肥吸手波 像頭一般 10項全能樣樣精通 功夫超強勁 勤力 順德人意。

歡迎上來坐坐哦

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

QQ
晶晶姐姐19號幾時會番工呢?
醜男 發表於 2011-8-3 13:51
你好!!
19號琳琳N假仲未返來吖!
不過公司有37號cici 走肥有相頭 38號coco豐滿野性  36號小玉 豐滿  26號小惠走肥
呢幾個靚女都系36D大靚波波哦
希望你都中意啦!!
得閒來坐坐哦

中級會員

QQ
飲兩包, 唔通女仔都要兩個?
ballballlover 發表於 2011-8-3 14:24

嘻嘻。。濃情雙飛大特價480  50分鐘

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

回復 231# 晶晶

多謝晶晶姐的回覆,我都是鍾情19琳琳,為有繼續等啦!!
想問晶晶姐妳估她幾時會番呢?謝謝!!

中級會員

QQ
回復  晶晶

多謝晶晶姐的回覆,我都是鍾情19琳琳,為有繼續等啦!!
想問晶晶姐妳估她幾時會番呢?謝謝!! ...
醜男 發表於 2011-8-3 14:40
嘻嘻。。。
琳琳我估要過多兩天到啦!!呵呵

中級會員

QQ
晶晶, 看過今早的QQ吧!
ballballlover 發表於 2011-8-3 14:38
我依家去看啦!!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主