香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: goodguy
打印 上一主題 下一主題

請c-hing推介膚雪白和多毛的囡囡

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 goodguy 於 2009-11-20 10:22 發表
琳琳確是見過最多毛的囡囡, 又濃又密有長, 摸入去真的如是一大把芳草, 這個囡囡是典型服務型的囡囡, 總之三十六技總會給客一個舒暢的交待, 當然個人也有不足之處, 服務雖一流, 唯外貌一般不是能參與選美的佳麗囡囡.. ...

唔好意思 .......呢件 我一直 留住做 後備未食
goodguy ... 佢 俾唔俾你 69

初級會員

原帖由 Dane 於 2009-11-20 16:07 發表

唔好意思 .......呢件 我一直 留住做 後備未食
goodguy ... 佢 俾唔俾你 69

我是問Dan兄有冇甚麼膚白毛多的囡囡推介給小弟.
小弟不玩69, 所以不知也沒有問佢有冇69服務,尼條女不會趕時間作,總之十八般武藝搞到你Q爆才會放你走人.

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

咁Yesterday去SSP, 請問ball兄試左邊條女呢?

初級會員

原帖由 goodguy 於 2009-11-19 15:45 發表
有冇統計過本台上廣告的囡囡邊個的皮膚最白呢?
應多的女女膚色特別詳細指引只好, 俗語都有話一白遮三丑
毛最多看像應該係深水步琳琳話.....

SSP小雪都好似唔弱喎
http://www.miss148.com/girl.php?GID=2131

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

原帖由 chunchun 於 2009-11-20 17:31 發表

SSP小雪都好似唔弱喎
http://www.miss148.com/girl.php?GID=2131

有冇上過先c-hing, 尼條女樣和服務點?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-11-20 17:38 發表

Holiday ar!

我都知 , 但放完假會番工架 ma

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 ballballlover 於 2009-11-20 17:33 發表

唔好提!!!! 問明 $300 60分鐘 ML + Dup (我都唔話一個鐘, 因為怕d女話 45分鐘 = 一大鍾, 30分鐘 = 一細鍾),

點知............唔夠 30 分鐘收工!!!

SSP D 囡 如果話 dup果D ...都係 踩屎多 .....我早排都出咗 屎包交