香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 劉精
打印 上一主題 下一主題

[報告] 美妙 - 小如

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

QQ30

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-4 22:41 發表
劉兄, 幫你收完料, 你見到個位靚女係桐桐, 下次你可以去搵佢

嘩... K 版主真係勁... 電話查詢呀?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

QQ30

嘩... 如果係 桐桐.. 真係幾靚女呀...

剩係 mark 佢入房睇住個樣, 我都會開心到傻笑呀。

尋日我找數時,同佢來左一次眼神接觸,跟住佢同我講左一句多謝呀,唔知佢對我有無少少 feel 呢!

重有呀...我尋日剛剛上到去, 在門口企左一陣, 見到桐桐剛剛洗完頭, 抺頭中, 睇個樣已經俾佢迷住左啦

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:03 發表

K 版主, 由於第一次上美妙及玩指壓, 所以嗰時有點驚, 第一次小如已經係咁 chur, 我之前乜都唔識又唔知...嗰時真係有 D 驚...尤其撞著個咁淫既囡囡.  所以第一次無刻意去記名.

至於坐在收銀位的那 ...

原來個時係你第一次玩指壓, 咁第一次就食小如, 冇心理準備下,  真係會嚇親, 以為條條囡囡都係咁主動咁狂野

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:07 發表

嘩... K 版主真係勁... 電話查詢呀?

我係尋日上去美妙, 本想食你話好靚既囡囡, 之後同山哥研究一陣, 就知佢係桐桐, 不過佢做緊野, 所以就見唔到樣, 不過上去幾次, 都見過佢幾次, 我次次都只係見到佢側面, 見唔到正面, 所以冇留意到佢靚唔靚 , 有幾次佢都得閒, 咁就走左寶

中級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-8-4 17:05 發表

一個小如巳腳軟..............

Agreed with U, Ching .................

1萬

元老

原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:12 發表
嘩... 如果係 桐桐.. 真係幾靚女呀...

剩係 mark 佢入房睇住個樣, 我都會開心到傻笑呀。

尋日我找數時,同佢來左一次眼神接觸,跟住佢同我講左一句多謝呀,唔知佢對我有無少少 feel 呢!

重有呀...我尋日 ...

我驚到時你全程都只係望住佢傻笑, 咩都冇做就出閘

可能佢認得你,咁你就親佢仲記得你, 就快D去試下啦, 可能做起上黎大家會更加有FEEL

我都覺岩岩洗完頭, 濕濕既長髮LOOK, 再加埋洗頭水既香味, 真係幾迷人  細佬即時狀態提升

中級會員

QQ30

我扑嘢其實都係講 feeling,多過出 Q 次數!
通常我自己做一獲後,全情投入,已經成身大汗,都無咩可能再多一 Q 的了。

我既格言,貴精不貴多!

中級會員

QQ30

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 12:24 發表

我驚到時你全程都只係望住佢傻笑, 咩都冇做就出閘

可能佢認得你,咁你就親佢仲記得你, 就快D去試下啦, 可能做起上黎大家會更加有FEEL

我都覺岩岩洗完頭, 濕濕既長髮LOOK, 再加埋洗頭水既香 ...

哈哈... K 版主睇來 "細路" 已經充緊血中... 快 D 電話預約今晚 食桐桐 啦!