香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[太子信箱] 12月靚女公關SaSa加盟,早餐優惠繼續

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

我都想有大鐘, 抵過2x細鐘
ballballlover 發表於 2011-12-6 14:02

SaSa午安
我都想有大鍾,同老闆反應下.

初級會員

請問有乜巨乳推介,請付三圍數字,唔該!

初級會員

SaSa午安
我都想有大鍾,同老闆反應下.
四眼仔 發表於 2011-12-6 14:14

呢個場玩細鐘路線,,,,,,,你地係都想人地做大鐘,,,,,你估老細唔知咩事咩...

中級會員

回復 321# ballballlover

唔好意思遲着复你波版,因為我今日休息!我會同老細講,如果有我會話比大家知!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

我覺得經營手法要順應人流及客人所需求而靈活變化,多作嘗試,尋求最適合自己的路,能夠做到人有我有,人無我也有的地步。後來從業者有一定的優勢,就系新裝修,地方較整潔,新人事,衝勁及可塑性比較強,能適應到變化。要參照番自己以往成功之道,加以改良迎合現在既處境,盲目跟隨別人自會自困身腳,永遠落後於人。
比如收費,點解唔收$360甚至乎$350,反正同樣45分,不應比競爭對人多,反正剛開波咪賣下大包當宣傳囉,一日公司都系執少一千幾百,囡囡因此多幾個客,稳定左軍心,做野都落力的,客人囡囡開心,公司唔算有損失。生意系長線投資,無須要急急回本既,做好開頭工夫,客人囡囡數目漸趨增長穏定,咪有條件去修訂下價錢啦。
小弟愚見,未必人人賛同,不過站在消費者立場及有些少經營者心得去探討一下,如有得罪之處,請見諒。

中級會員

大家早晨,今日囡囡有;
l号:大波陀地 強勁招呼的水蜜桃

2号:新囡高挑身材,招呼一流

17号:清純可人 柔情體貼的甜甜

6号:好身裁 好相頭 好招呼的奇奇

9号:白淨大波好招呼的翠儿

56號:招呼一流,魔鬼身材

一陣再返再更新
早餐特價$300

如有查詢可致電:23688616
慶祝踏入新一年即日開始全日特價45鐘$340雙飛$580,加鐘30分鐘$180

中級會員

回復 327# hkaudio
hkaudio兄你好;很多謝你的宝貴意見  我們会慎重研究   务能提供更符合大家的服务  再一次感謝

中級會員

回復 326# ballballlover 多謝波版主指教,以后我会处理以上問題‧