香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裏集中討論金來閣囡囡(7月份)

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
大家好
今日囡囡名單
依家系公司有的
卡文  ,可可  ,可兒  ,VV  ,AMY  ,君兒    ,瑩瑩  ,CC  ,May  ,小惠  ,燕子  ,惠惠  ,Angel   ,suki  ,Ada

5點前

QQ  ,文文  ,小青  ,雪兒

8:30後
6月  ,pinky  ,紅紅  ,祖兒  ,欣欣

可愛型 : 可可, 可兒, Ada, 卡文,  
幼幼型 : 可可, 可兒, Ada, 6月  ,pinky  
大波型 : 惠惠, QQ, Amy, 燕子,, 瑩瑩,  紅紅, 卡文   
技巧型 : 文文, 小惠, 祖兒, 可可  ,QQ  ,CC  ,pinky
服務型 : Amy,  燕子,  瑩瑩, , 紅紅,         
模特型 : 小惠  ,卡文  ,VV  ,CC  ,惠惠 祖兒, Pinky,  Suki
人妻型 :Angel  ,CC  ,May    , QQ,     
怕羞型 : 卡文, Angel , 燕子,  
猴摛型 : Amy, Ada, QQ, CC, 瑩瑩
高貴型 : 祖兒, Pinky, Suki
文靜型 : ,Suki, 文文, 紅紅,VV
豪放型 :  小惠   ,CC   ,惠惠

如有再返,我再更新
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

初級會員

回復 362# 冬冬

THX
咁我洗5洗明天再打黎?

中級會員

回復  熾天使

HAHA講笑姐,但有人真係做左4Q嚇到第二次女女見到佢即掉頭走
嘩你咁好人幫埋佢地按摩, ...
大閘蟹總統 發表於 2011-7-5 15:22

june 都幾好, 只係初初做感覺生硬左少少, 不過各樣其實我都幾滿意, 只係欠少少既身材吧 (不過世事又點會咁完美)

我遲下打算上金來閣做生意麻, 叫囡囡幫襯我按摩 ~ 哇哈哈, 我幫佢按佢比錢我, 之後我就囉返d 錢去搵佢地, 最後漁人之利既就係....冬冬~ 哈哈

初級會員

回復 366# 熾天使

咁你會5會做到爆鐘5做走左去先^^

中級會員

回復  熾天使

咁你會5會做到爆鐘5做走左去先^^
大閘蟹總統 發表於 2011-7-5 15:32

咁又唔會既, 不過我可能會揀客~ 笑

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
回復  冬冬

THX
咁我洗5洗明天再打黎?
大閘蟹總統 發表於 2011-7-5 15:23

如果你得閒的話,可以上來前打個電話先,或看囡囡名單先,我不肯定她明天一定返哦,但有90%返哦嘻嘻

中級會員

C兄真受歡迎@@

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
june 都幾好, 只係初初做感覺生硬左少少, 不過各樣其實我都幾滿意, 只係欠少少既身材吧 (不過世事又點會 ...
熾天使 發表於 2011-7-5 15:26

好主意~~~呵呵

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
大家好
大波細粒~~~後生~~吹功了得的小玲返左工了
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

中級會員

好主意~~~呵呵
冬冬 發表於 2011-7-5 15:39

係唔係真係好先? 咁你洗唔洗試下我鍾? 哈哈 ~ 等你覺得合格既時候, 掉返轉叫囡囡比返房租錢比你咪得囉~ 哈哈 (唔知可可會唔會第一個贊成呢~ 笑)