香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 發仔
打印 上一主題 下一主題

[金來閣信箱] 2014 ~ 2017 年

關閉 [複製鏈接]

初級會員

回復 3703# makwl530

哂鳩氣,,,咁你想點? 我覺得事主本人唔追究就OK啦

我覺得呢D投訴永遠都係即場投訴,,,再上黎做總結

唔係錢都比撚埋,,,返到屋企諗起唔妥,,,又打幾隻字上黎話乜話柒囉,,,

一定唔會有咩補償比到你,,,如果真係個場差,,,市場自然會淘汰,,,唔係係到得勢不鐃人

初級會員

係吖,热水問題及服務一定要改善,邊個囡囡唔做兩Q嘅請在名單上列名,邊d囡囡服務好嘅也要説清楚,上次嘅改善已有成果,希望改善越來越進步,加油lulu

初級會員

指壓嚟講24歲算係最後生既囡囡,準做一Q值得原諒,請各位師兄諒解,囡囡年紀細,係指壓場嚟講算個金寶,你啲算幸福喇,食到後生囡囡,應該感到幸福先至係。

初級會員

想做服務嘅請問貴公司,想搵後生囡囡係一定服務有D偏差,各有各嘅好,咁就要睇下各位師兄點選擇?

初級會員

希望路路你說的是真話,因安琪係新囡,所以佢有誤會都唔出奇,我只希望路路你同每一位囡囡都講清楚公司 ...
Markk 發表於 2014-3-18 19:42

阿 Markk 哥仔,
你係投訴咪開宗名義投訴囉,你覺得唔啱咪話佢邊度唔啱囉,你呢邊又話新女初入行唔識,引起誤會唔出奇,又從來唔勉強女女,另一邊又唔滿意無得做無限Q,你究竟想投訴定巴結鐘房呀。
嗱,安琪我都做過,我知佢係初入行嘅後生女,我問過佢兩Q佢應唔應付得來,佢又好坦白話我知應付不來,咁我同佢講無所謂啦,你有機會就還返比我啦。
我話比你聽,我呢D就係叫做唔勉強個女女,你果D唔該你慳D啦。

初級會員

安琪我都食過,全程好配合,好有女友FeeL。
ray592171 發表於 18/3/2014 19:56

師兄我都食過安琪,招呼同服務都好好

初級會員

希望路路你說的是真話,因安琪係新囡,所以佢有誤會都唔出奇,我只希望路路你同每一位囡囡都講清楚公司 ...
Markk 發表於 18/3/2014 19:42

Markk師兄,唔好咁勞氣,可能係一個誤會啦,希望你下次開開心心咁食番件好野啦!!!

初級會員

同意師兄講法,来仔最young係安琪,仲要係make in hong kong ,食到算好彩。

版主

請問雪兒幾歲左右?
Markk 發表於 2014-3-18 20:47

我估三十二三到。

初級會員

回復 3719# W先生

早幾年前呀