香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 獨淫俠
打印 上一主題 下一主題

有冇師兄試過太子 雯雯?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 何鑫淼 於 2010-2-28 14:49 發表

坊間食療,飲西水,好似可以化啖止咳

好在你話好似JET, 星爺

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

講咗成2個月,  咁肥佬兄 你食咗 雯雯 未唧

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Dane 於 2010-3-1 18:43 發表
講咗成2個月,  咁肥佬兄 你食咗 雯雯 未唧

初九下午禾打 畀姖. 姖話唔好意思牙靚仔, 刚刚有個熟客DO咗(係咪你嚟0架丹仔 ), 問禾等唔等得, WA!!如果係你丹仔, 禾咪要等DO POOL GUY, 咪賊, 拱禾咪答姖話下次SIN LOR

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

原帖由 ballballlover 於 2010-3-1 19:06 發表

例牌超鐘!!

超時但無補水
淫人妻女笑呵呵 妻女俾淫又如何

中級會員

原帖由 肥佬 於 2010-3-1 08:55 發表

好在你話好似JET, 星爺   

我都係學D報紙雜誌寫野咁咋,同埋我又未試過,咁梗係打好似啦

中級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-2-28 23:43 發表

唔識呀,你教我喇!

揸波唔使人教呀

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 肥佬 於 2010-3-1 19:00 發表

初九下午禾打 畀姖. 姖話唔好意思牙靚仔, 刚刚有個熟客DO咗(係咪你嚟0架丹仔 ), 問禾等唔等得, WA!!如果係你丹仔, 禾咪要等DO POOL GUY, 咪賊, 拱禾咪答姖話下次S ...

初九...我條狗幾唔得閒呀  緊唔係禾啦 ,
咁 你 搵日 囉

初級會員

咁耐都無人食過