香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: jjcc1914
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣 - 口技出眾的由美

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-21 11:22 發表

咁我又唔會咁做既, 囡囡都有返工自由, 我都唔想勉強迫人早少少返, 所以就隨緣啦, 有機會既, 一定會食到既(因我住得咁近, 我唔信會食唔到, 只不過係遲食定早食 )

十分支持K超版諗法,凡事隨緣,隨心所欲,做人都開心一D。

叫俊哥 女早點上班:
1)欠咗俊哥份人情,第二時俊哥叫K超版幫手,佢又唔好意思推人
2)無啦啦叫天兒早番,怕會畀咗D壓力囡囡,亦都會令天兒對K超版有個不好嘅印象(以為K超版好有POWER)
3)K超版未食過天兒, 天兒,變相啱唔啱睇都要硬食,會影響進食心情

中級會員

medal_cc2medal_cc3medal_cc4

我都係鍾意中女,大波,好服務,唔肥就最正.所以Yoyo娜娜,Lulu,都唔會試住(叮叮例外).
由美上次見過,睇唔出佢簫功咁好,雖然不是我杯茶,但都恭喜JJCC兄食到好嘢同玩得開心.

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 soonerorlater 於 2010-12-21 22:27 發表
我都係鍾意中女,大波,好服務,唔肥就最正.所以Yoyo娜娜,Lulu,都唔會試住(叮叮例外).
由美上次見過,睇唔出佢簫功咁好,雖然不是我杯茶,但都恭喜JJCC兄食到好嘢同玩得開心.

soonerorlater兄:

金來閣大波好服務中女可以搵小雨、寶兒、小玲、波波等等
後生囡囡就我真係暫時唔會搵,
有陣時睇相頭、身型揀女會走寶,我索性唔揀試勻晒,無乜要求,玩得自在,仲分分鐘有bonus添

中級會員

我睇完黎份報告之後入廁所打左幾次飛機!!

2萬

元老

QQ
原帖由 seak1982 於 2010-12-21 23:54 發表
我睇完黎份報告之後入廁所打左幾次飛機!!

石仔:
做乜慳錢成咁
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

2萬

元老

QQ
原帖由 arsenal620 於 2010-12-22 04:07 發表

原來你係因為咁樣 所以次次下午出擊

都係諗住食完一更再食第二更,費事記到亂晒