香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: tom_tom_wang
打印 上一主題 下一主題

[簡報]美妙 - 小如

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 16:40 發表

咦 你終於覆我喇 ?
我承認以前嘅我真係同其他會員 師兄弟諗法一樣 , 但今日嘅我已經同各位心態唔一樣喇
我要講嘅係咁多

ERIC兄:
咁快趣就升呢,唔做凡夫俗子呀

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 arsenal620 於 2011-1-11 17:13 發表

你話係咪係囉
最起碼呢度仲有一位會員最明白我 (亦都最幫我)
同埋其他人唔明唔緊要 , 只要有一位明白知道就夠啦

有D野心照不宣啦。

呢度好多巴打都曾經/正在拍拖,都係過來人。

佢唔多唔少都有過你嘅遭遇,但佢哋點解唔寫出嚟分享。唔出聲唔等於唔明白

佢哋上得呢度,多數都係風花雪月。
除咗兩個之外,佢哋有邊幾個呻過自己嘅煩惱,就算有都係適可而止

你望吓Ryanwong兄個頭像幾hurt:無心戀戰、傷了三個心。
(佢以前幾活躍,而家都係答兩姐咋)

咁你依家諗吓係咪淨係你咁獨一無二啦

每個人都有自己個包伏,問題係你點睇嘅啫。
重覆番以前嘅帖文:活在當下,珍惜身邊人、物

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 02:03 發表

K超版真係愛錫囡囡,我都贊同呀,

有陣時見到D冇狀態嘅囡囡,可以氹吓呵護吓佢哋,搏下次番啅有高回報啦

JJCC兄同我一樣咁鍚住囡囡

說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-12 09:43 發表

JJCC兄同我一樣咁鍚住囡囡

我係有目的嘅,點及得K超版你咁偉大丫

高級會員

Medal No.176

原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 02:42 發表

有D野心照不宣啦。

呢度好多巴打都曾經/正在拍拖,都係過來人。

佢唔多唔少都有過你嘅遭遇,但佢哋點解唔寫出嚟分享。唔出聲唔等於唔明白

佢哋上得呢度,多數都係風花雪月。
除 ...

楚兄,睇黎我要同相認,在下就係西...門...吹...雪!(睇落原來呢個名都幾淫 )

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-12 02:07 發表

囡囡有冇狀態好難睇喎,尤其是喺門口望一望,有時黑抆抆連樣都睇唔清

其實唔容易看
但我自己喜歡先看囡囡眼神囉
但好多時都俾佢對波影響左自己

2萬

元老

QQ
原帖由 ryanwong13 於 2011-1-12 11:19 發表

楚兄,睇黎我要同相認,在下就係西...門...吹...雪!(睇落原來呢個名都幾淫 )

R君:

你靜心休養一吓,好番再搵埋"中原一點紅"去決戰紫禁之顛啦

2萬

元老

QQ
原帖由 jayshing 於 2011-1-12 11:25 發表

其實唔容易看
但我自己喜歡先看囡囡眼神囉
但好多時都俾佢對波影響左自己

咁咪將錯就錯囉

最怕入啱閘,插錯窿啫