香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[金來閣信箱] 9月份依舊有早餐特價同蓋印仔優惠

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
大家好
今日甜品名單有
依家系公司恭候大家的有

燕子  ,惠惠  ,VV  ,卡文  ,婷婷  ,小甜  ,青青   ,May  
COCO  ,可兒  ,IvY  ,Baby  ,君兒  ,

6至8點後有
由美  ,YY  ,pinky  ,欣欣  ,

如有再返我再更新
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

初級會員

冬冬,我book咗Baby4:40。但因突然走唔開,請取消!唔該哂同唔好意思!

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
冬冬,我book咗Baby4:40。但因突然走唔開,請取消!唔該哂同唔好意思!
小志強 發表於 2011-9-22 14:37

您好
OK下次先啦,嘻嘻~~~得閒多D來探我們哦

初級會員

要遲5分鐘到

初級會員

[投訴] 九月十六日金來閣失望之旅

長話短說,

那一攻話說早上有空, 又見各位大大很大力推介呢一個場!

所以大約十一點就上左去. 由於係第一次到同埋時間較早的關係, 都唔預左有任何驚喜,

一上到去就有一位男士帶左小弟入三號房, 房間頗舊, 冇鳳城或金多港咁正!! 唔緊要, 最緊要係正餐好!!

好快那一位哥哥就帶了一位囡囡入來!! 囡囡名字不說了!! 不過都好中女feel!!身高唔過五尺三

一入來, 大家就好快入去沖涼先!! 點解而家囡囡沖涼咁三點式既?? 下!! 咁快就沖好拿?? 唔係有水中簫既咩?? 唔緊要, 最緊要係出黎玩得開心!!

出到黎, 囡囡就開始問我有冇玩股票?? 我就話呢幾年冇玩啦!!

跟住, 佢就開始較個TV去睇明珠台, 睇股市!! 係呢十五分鐘內, 佢隻EYES 係冇離開過個電視機!! 只係用隻手係度按下呢度按下個度!! 同埋個口係冇停過, 不停係度講呢隻股個隻股, 我都算啦!!

終於都到左賣廣告, 佢就開始為我服務啦!! 問我要唔要PDD?? 我平時都唔係太好呢一樣野!! 都算啦! 佢肯做咪做, 唔做咪算!!

好快就轉左身, 當我想車下時!!佢又轉面, 又話我錫佢對野錫到好痛!!

同埋, 當明珠台又做股市時, 佢又開始睇啦!!

算啦!!都係唔好阻住人發達!! 求求其其出左就算!! 囡囡仲問我要唔要幫我沖身!!我話唔駛啦!! 心想唔想阻你發達啦!!

出到黎, 都係用左35-40分鐘時間, 有一位靚女問我得唔得, 我就話OK 啦! 心中就覺得我出黎玩咁耐都好似未試過咁既服務!!

就當我今次黑仔啦!!

囡囡問唔好問我啦! 唔想阻止人地發達!!

同埋, 希望下一次我再黎時, 會有一個較好服務的囡囡黎serve 我啦!!

我唔係要求什麼什麼, 只係想囡囡起碼有番其他場俾到我既服務可以俾到我!!

評分

查看全部評分

初級會員

大家好, 我係新手, 之前食過豆豆同IVY.真係唔錯

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
謝謝你的報告~~~真的非常抱歉,我們會更進~~~,第一次來就讓你不開心,對不起!
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
大家好, 我係新手, 之前食過豆豆同IVY.真係唔錯
sunnyp2p 發表於 2011-9-22 15:05

您好
謝謝你,歡迎常來哦
對了,公司有個新囡哦,叫Baby靚女後生~~~得閒常來坐坐哦

中級會員

冬冬你好呀@0@
喜歡你讓我下沉 喜歡你讓我哭
能持續獲得糟蹋亦滿足
喜歡你待我薄情 喜歡你為人冷酷
若是你也發現 你也喜歡虧待我
我就讓你永遠痛愛著我

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
冬冬你好呀@0@