香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: Hamsup
打印 上一主題 下一主題

[報告] 鹹濕仔的第一次報告,金沙靚女多多(英文版及JJ兄中文譯本)

高級會員

medal_cc1

原帖由 LongJJ 於 2010-12-9 04:55 發表
She seems to be good for fucking except her artificial tits, just suck her nipples and not squeezing her tits will be fine. I will take the chance to try her.

假ball真系大殺風景囉

高級會員

Medal No.176

原帖由 jayshing 於 2010-12-9 10:14 發表

等我幫手啦
報告如下

" 昨天去金沙,嘩,許多美囡囡,跟住我選左"多多",食完俾錢走人 "
講完

總結下囡囡呀~
唔係過程~~~

高級會員

Medal No.176

原帖由 Hamsup 於 2010-12-9 10:11 發表

真系唔知典解會咁. 其實金沙啲女大部份都比到我好好feel 既, 好似上次攪GiGi, 差的3Q都可以.莫非要轉場試試.但美妙啲女好似冇乜feel囉. 私人理由, 暫時不能上濃情, 金來閣, no need to say la.:148b ...

walk around and try sth new at other "companies"~~~
a matter of feel~~maybe

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 Hamsup 於 2010-12-9 09:49 發表
成編鸡腸水蛇春咁長, 你地都咁支持,真係令人鼓舞, 萬分感謝

其實我當係學英文 平時睇英文睇幾行都冇心機睇, 今次就唔同了

高級會員

medal_cc1

原帖由 kelvincyl 於 2010-12-9 08:51 發表
thx~hamsup兄第一份英文報告

hamsup兄果然講得出做得到, 出英文報告  我英文差, 所以要慢慢睇(順便學下英文先 )

睇黎多多應該同你幾岩feel, 相信你都幾回味, 我估你應該會番食

K兄,感謝支持,你太兼啦,你睇得明既!
多多可以同我大車,狅車,佢同我 真系好有feel,我地仲倾左好耐好耐tim,但可惜假ball真系大殺風景,我想我應該唔會re-eat.不過佢真系幾靚女

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jayshing 於 2010-12-9 10:14 發表

等我幫手啦
報告如下

" 昨天去金沙,嘩,許多美囡囡,跟住我選左"多多",食完俾錢走人 "
講完

jay兄你又玩我 , 咁等我以後既報告都係"昨天去xx,嘩,許多美囡囡,跟住我選左"xx",食完俾錢走人" 就算  其他ching要怨就怨jay兄了, 係佢教我架!

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 Hamsup 於 2010-12-9 10:39 發表

多多可以同我大車,狅車,佢同我 真系好有feel,我地仲倾左好耐好耐tim(全普通話),但可惜假ball真系大殺風景,我想我應該唔會re-eat.不過佢真系 ...

如果是我,見到對野,一定起唔頭
我都奶個野, 所以對我說相頭問題唔大,主要是真野

高級會員

medal_cc1

原帖由 kelvincyl 於 2010-12-9 08:51 發表
另有冇ching睇完可以出個少少總結, 等我可以放係個指壓表度  因我英文係有限公司

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-9 10:40 發表

jay兄你又玩我 , 咁等我以後既報告都係"昨天去xx,嘩,許多美囡囡,跟住我選左"xx",食完俾錢走人" 就算  其他ching要怨就怨jay兄了, 係佢教我架!

咩wor,我英文好咋JE
等等先再寫

高級會員

medal_cc1

等我幫手啦
報告如下

講完

hahaha:148clap[1]:  I like this very much, excellent report, I would 加你分