香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[報告] 太子6號 - 原來我是她的證婚人

初級會員

盲目地去相信別人所說的話是無知的,但質疑別人的每一句話亦令用心痛,用時間用心去觀察去領會吧,真與假自然會浮現。莫道歡場無真愛,只欠緣份與真誠。縱然做不了情人,也可以交個朋友吧。

中級會員

RE: [報告] 太子6號 - 原來我是她的證婚人

朋友妻,咪走雞
槍手 發表於 2011-11-25 16:49

淫友妻,要執雞

初級會員

回復 32# ballballlover

這不是投訴,只是和大家分享經驗.
事隔不過2星期,仍記得6号當時聽到拍行哂門都愕然,大佬呀!催钟嗜,使唔使拍門拍到澎澎聲呀?當日係跑馬日,唔通輸到嘔,或糸早d趕客走,唔好阻住佢發達呀?不過佢d反應好叻,對我說我地快活不知時日過,下次再黎揾我玩過. 忠告各位CHing,跑馬日都系唔好上太子,費事無引!
之不過,架糸自已掉,面糸人地俾,6号是可以反啅,但我暫時不考慮再去此場.費事無引!

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

回復  ballballlover

這不是投訴,只是和大家分享經驗.
事隔不過2星期,仍記得6号當時聽到拍行哂門都愕然, ...
happyhour2888 發表於 2011-11-26 12:28

師兄, 呢d情況常有的, 計錯時間或者呃鐘, 我地識分既
佢地做呢行計時間仲緊張過有咩囡, 如果不是太離譜的, 我一般都算數
少不免咪暫時唔去, 觀察下咯
呢度有幾間既場, 就算唔報稱148會員都唔會呃鐘好嚴重, 去試下其他都唔錯架
出黎玩, 唔駛谷既, 盡情咪ok咯

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

初級會員

回復 47# ballballlover

這個當然,試過當初聴聴算數,也沒有多想,只是有番感嘆!之後就問你拿禮物,借錢!所以對此有些敏感!

初級會員

回復 40# 3323

大家好!這位會員所講啲歡場無真愛,我們做囡囡的雖然內心好渴望真愛,但想係歡場能夠找到真愛,真係比中六合彩還難;做囡囡的大部分都係因為背後的辛酸而出來做,但都有少部分係因為喜歡賭錢或有不良心瘾而出来做;波版所讲的有个朋友寄六万元给嫂子治病这个是真事,一方面我们好多囡囡给乡下的亲人当做摇钱树,心真的好累,但却割舍不了那份亲情,波版所讲的朋友因此而病了好几天了;每件事情到每个人的心里都有不同看法,最紧要你们每次出来玩都玩得开心!祝大家周末愉快!