香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裏集中討論金來閣囡囡(7月份)

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

放心冬冬, 我已經爬到返屋企了 @_@
熾天使 發表於 2011-7-6 17:30

天使兄, 你係咪食到豆豆頭圍先

中級會員

天使兄, 你係咪食到豆豆頭圍先
kelvincyl 發表於 2011-7-6 17:35

係呀, 當然, 講得出要做得到麻 @@

中級會員

冬冬七點見,我想問有冇大房呀!

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

係呀, 當然, 講得出要做得到麻 @@
熾天使 發表於 2011-7-6 17:39

天使兄真係講得出做得到, 真係食到頭圍 豆豆係咪唔錯呢

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
放心冬冬, 我已經爬到返屋企了 @_@
熾天使 發表於 2011-7-6 17:30

我好怕你暈在路上哦

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
冬冬七點見,我想問有冇大房呀!
taipoJOE 發表於 2011-7-6 17:47

7點見,有大房,嘻嘻

初級會員

好少見冬冬寫英文,系SHOW下QUALI既時候喇。如果二十多個囡囡返齊,陣容都幾頂盛,房都唔夠用,囡囡都無地方坐。

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
好少見冬冬寫英文,系SHOW下QUALI既時候喇。如果二十多個囡囡返齊,陣容都幾頂盛,房都唔夠用,囡囡都無地方坐 ...
hkaudio 發表於 2011-7-6 18:04

嘿嘿~~我正在慢慢的學習中,今天真的超多囡囡哦

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
大家好
今日陣容強大~~歡迎大家來品嚐
依家系公司恭候大家的甜品有
燕子  ,可可  ,小玲  ,可兒    ,瑩瑩  ,CC , AMY  ,May  ,卡文  ,小惠  ,VV  ,Angel  ,豆豆  ,非非  ,Ada  ,suki  ,君兒  ,紅紅  ,BOBO  ,April  ,GIGI  ,新囡<加加>

靚妹:豆豆  ,可可  ,可兒  ,Ada
模特:雪兒  ,小惠  ,CC  ,VV  ,君兒  ,非非  ,卡文  ,可可  ,suki
大波:瑩瑩  ,非非  ,卡文  ,君兒  ,CC  ,AMY  ,Angel  ,紅紅
強勁:燕子  ,瑩瑩  ,小玲  ,君兒  ,CC , VV  ,紅紅  ,Angel  ,非非  ,AMY  ,
細粒:燕子 ,小玲  ,豆豆   ,Amy  ,Ada
如有再返我再更新
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

初級會員

我都5執輸食左豆豆第三輪
原來天使兄咁後生