香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裏集中討論金來閣囡囡(7月份)

高級會員

小弟新手到訪...明天有兩個任務:
1.一睹靚女冬冬芳容^^
2.過黎食早餐甜品.....想試下angel或者amy又或者小惠......唔知囡囡返幾點呢?

第一次過黎玩希望靚冬冬唔好介意我咁麻煩咁多要求-.-"

中級會員

小弟新手到訪...明天有兩個任務:
1.一睹靚女冬冬芳容^^
2.過黎食早餐甜品.....想試下angel或者amy又或者小 ...
Johnny7528 發表於 2011-7-8 01:40

我幫佢答答吧, 其實如果你3選1既話, 11點上去我估3個最少其中一個都向到架喇, 我有時10點上到去都見到佢地!

冬冬既服務態度真係好好, 令你覺得佢係真心去了解同埋做得更好, 而唔係行貨吹2句水就叫你走果d來架! 見冬冬前最好做下心理準備, 小心有沈船既意外! 哈哈

中級會員

天使兄, 一於今日再去,新囡一於就交比你去試, 做個3連食
kelvincyl 發表於 2011-7-7 12:29

我去左架, 不過最後都冇揀到佢地, 事關唔係我杯茶, 加上又冇咩痕既感覺........最後結果係........同冬冬吹左幾個鍾水, 返工之前再一次搵可可.....不過唔係做d咩, 只係開左個細鍾攬住佢訓左一陣 (事關我好眼訓, 加上之後要返工, 所以....只訓唔做, 連手多既動作都冇, 沖完涼就死左上床攬住可可來訓, 哈哈!)

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

我去左架, 不過最後都冇揀到佢地, 事關唔係我杯茶, 加上又冇咩痕既感覺........最後結果係........同冬 ...
熾天使 發表於 2011-7-8 06:38

原來最後選左可可黎做陪訓

高級會員

靚女鼕鼕早晨!今日早餐甜品唔知有乜內容呢?
喜歡一個人,就要讓他快樂,讓他幸福,使那份感情更誠摯。如果你做不到,那你還是放手吧!所以有時候有些人,也要學會放棄,因為放棄也叫成全

中級會員

原來最後選左可可黎做陪訓
kelvincyl 發表於 2011-7-8 09:11
我都想可以好似c兄咁,可惜無時間同經濟唔許可>^<

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
大家早晨~~
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

中級會員

e13

早晨冬–冬姐

初級會員

a6

冬冬姐, 今日早餐有d乜野食呀?

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
靚女鼕鼕早晨!今日早餐甜品唔知有乜內容呢?
alexxx 發表於 2011-7-8 09:20

早晨~~~
等我一陣我打幾個電話先~~嘿嘿~~