香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kkchow
打印 上一主題 下一主題

美妙指壓騙人之旅

中級會員

Medal No.1Medal No.7medal_di

無口爆!!!!!!!!!!

中級會員

Medal No.1Medal No.7medal_di

唔好俾D女得過且過

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

Ruby有冇ad呀

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-7-15 19:23 發表
同時你好似比多左錢,45分鐘應該係$370唔係$390。

我明白有廣告落, 個網站好難做, 不過唔比人有碗話碗
到最後損失既都係自己
我相信好多網友都會睇曬幾個成人網
我個人就剩係響呢度寫, 因為目的唔係要唱衰
而係要佢地自己攪好d
而家指壓都係幾條線互相鬥, 到最後服務唔好果d其實對自己好大影響

濃情我冇投訴, 那次只不過係經驗, 但同一個場發生多件事件
又點會係偶然

睇返果次, 我比五百, 佢找百一蚊, 我諗來多次我都唔會同佢講, 係咪收多左廿蚊呀...
我唔想阻人搵食, 但係有時keeper都係要train下既
我諗響呢個網站大部份兄弟都試過, 太早出閘都會比人公式咁比人問一兩句
不如試下叫佢地響其他場坐一兩個禮拜, 先至比個場佢地睇啦...

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 ballballlover 於 2009-7-19 20:21 發表

最緊要講事實,我地網友都會幫理不幫親。

對於新會員投訴,我唔會全否定,但也不能全相信,所以會問得詳細d,希望得出果結論係場錯
,女錯,定係投訴錯。

既然龍兄出左個投訴的規則及規格,你可以寫詳細d,比 ...

ball仔 講得啱 .....因為 141, 161 等 太很多 流野包交
我地 要求 "真" ....... 大家 交流

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

原帖由 Dane 於 2009-7-19 20:57 發表

ball仔 講得啱 .....因為 141, 161 等 太很多 流野包交
我地 要求 "真" ....... 大家 交流

男人老狗有乜好交呀
淫人妻女笑呵呵 妻女俾淫又如何

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 何鑫淼 於 2009-7-19 21:07 發表

男人老狗有乜好交呀

交 流 .............................................. ......流