香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[濃情信箱] 晶晶請148會員飲冰凍麥精,另推出特價早餐$270

初級會員

kin你好!!天早我留11號幾點鐘俾你吖好呢?
復我啦。多謝!!! ...
晶晶 發表於 2011-8-16 00:41

晶晶 多謝妳安排 祖兒!冇得頂吹功一流哦!仲要系大波。

初級會員

原本看濃情信箱,想留2号早餐.
今早打去問,說要下午才到.
算啦,問下今早有什麽号碼在
顶!他說有6-7個
号碼:1,2,3,4,5,6,7,8,9.......
点解歧視/玩早餐的朋友

中級會員

QQ
晶晶 多謝妳安排 祖兒!冇得頂吹功一流哦!仲要系大波。
kin 發表於 2011-8-17 03:58
kin早晨!!
多謝你支持!!

中級會員

QQ
原本看濃情信箱,想留2号早餐.
今早打去問,說要下午才到.
算啦,問下今早有什麽号碼在
顶!他說有6-7個
号碼:1 ...
wilson001 發表於 2011-8-17 10:12
wilson你好!!
唔好意思!2號伊文她系返下午1點打後收夜晚12點。所以早晨時段伊文還沒會公司的。多謝你

中級會員

QQ
各位師兄大家好!!早晨!!
依家系公司的靚女有“
15號嬌嬌 71號蓉蓉 12號YOYO 25號MAY
21號DIDI 3號青青 11號祖兒 32號B女
如有再但我立即更新
特價早餐早上7點到中午12點 $270 50分鐘 全包 優惠至9月底

大特價雙飛 HK480 50分鐘 一皇兩后 帝王式享受與服務 歡迎大家捧場

濃情美人冊 http://www.miss148.com/main.php? ... Cs%AAF%B9D978%B8%B9

中級會員

QQ
大家好!!
處女下海新做:27號紫君 1米58 後生 細粒走肥有相頭 34C波波 可愛 聽話 勤力
返下午1點——夜晚12點
歡迎各位師兄前來調教調教這位靚女!!
多謝大家!!
特價早餐早上7點到中午12點 $270 50分鐘 全包 優惠至9月底

大特價雙飛 HK480 50分鐘 一皇兩后 帝王式享受與服務 歡迎大家捧場

濃情美人冊 http://www.miss148.com/main.php? ... Cs%AAF%B9D978%B8%B9

中級會員

QQ
呵呵。。。。
各位師兄很抱歉!!
新女27號紫君    安安親戚到啦唔方便,要過多幾天先返到工,
多謝大家諒解!!

高級會員

晶晶, 你無需自責. 事情已經過去.

A Sir, 無人需要向我交代什麼, 就讓一切隨風