香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

初級會員

喂, 你哋一個二個做乜嘢事呀

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

我講咗好多次 , 講笑 同  講D酸溜溜嘅說話去抹黑人 ...唔係8 台 朋友一向所為, 如此做亦
旺稱 "老友記" ............. 我從來作風 朋友第一, 有緣吹水, 我好珍惜:148clap[1]:
但我亦都 係 喜惡分明 ........ 大家吹水,可以稱兄道弟,但只會平輩論交 ...絕不 仰人鼻息而生存
為 吹水之樂 而在網絡 流連忘返 ; 但絕不為此 而 迷失自我 埋葬尊嚴 .......

8台一別不復返 ; 往日情誼記心間

p.s. ...我從來無攞過 Dragon兄 148台 jetsoo ....我上過濃情, 但無出過任何包交 ,
唔好再講一D, "無做, 駛撚解釋咁多野" 呢D廢話, 我包交都無出, 你 .......咪抹黑埋我

初級會員

大家都係吹水, 銷磨時間, 唔好記在心喇.
呢度可以接受 '一路發' 嘅亂吹作風嗎?.

1萬

2萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.9Medal No.10medal_cc176medal_dig7ko1

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-6-23 10:22 發表
得!!玩人都得, 不過要人地嬲之前收口 , 或者嬲之後誠意道歉

妖, 我都唔鍾意玩人, 最多有時加番腳.

我係問龍兄和網友介唔介意我哋亂吹和離題呀.

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 S-dunk 於 2009-6-23 08:30 發表
大家都係吹水, 銷磨時間, 唔好記在心喇.
呢度可以接受 '一路發' 嘅亂吹作風嗎?.

dunk兄 .....你依家係 老友重聚區 , 我地已經唔係講囡啦
其他 講囡題 ....我都係一如過往 ............有笑講笑, 有囡講囡.
其實係邊度 我都無所謂 ...............只要開心, 講笑 , ....
日頭已經好 辛苦 ........ 吹水 唔想 玩 "機心" ....

一句講晒 ......" 各自求各道"