香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 S-dunk 於 2009-6-23 11:37 發表

妖, 我都唔鍾意玩人, 最多有時加番腳.

我係問龍兄和網友介唔介意我哋亂吹和離題呀.

dunk兄 .........我地唔知以後, 只知眼前
我唔見到有大問題 ..........
不過 我亦尊重人地 做生意 ....呢度無AD 嘅囡
我唔會係 講囡區 講.

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Dane 於 2009-6-23 02:09 發表
我講咗好多次 , 講笑 同  講D酸溜溜嘅說話去抹黑人 ...唔係8 台 朋友一向所為, 如此做亦
旺稱 "老友記" ............. 我從來作風 朋友第一, 有緣吹水, 我好珍惜:148clap[1]:
但我亦都 係 喜惡分明 . ...

DANEAIR兄, 你又因乜樹發勞騷牙吓

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 肥佬 於 2009-6-23 15:48 發表

DANEAIR兄, 你又因乜樹發勞騷牙吓   

都唔知從何講起 , 總之千言萬語 ..............
上次我已經 寫咗首打油詩 , 希望有人 珍惜吓 當日大家係8 台嘅 友誼同 開心日子
好可惜 日久人心 現 .......... 只可惜 當日8 台 一幫兄弟, 有講有笑, 從不互插,
用心交流 ..... 如今已 星散 ...... 既然已變質,  只好 各自求各道, 合則同, 不合則分

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Dane 於 2009-6-23 20:02 發表

都唔知從何講起 , 總之千言萬語 ..............
上次我已經 寫咗首打油詩 , 希望有人 珍惜吓 當日大家係8 台嘅 友誼同 開心日子
好可惜 日久人心 現 :148n ...

唉.........DANEAIR兄, E+你明白禾奌解要行出嚟LA, 自從間屋起好後無耐, 禾吓吓畀人針对, 好似有十冤九仇拱, 寄然拱冇冷癮, 咪走WOR, 有宝咩, 咪等人自已玩晒個FORUM LOR

1萬

元老

原帖由 肥佬 於 2009-6-24 12:24 發表

唉.........DANEAIR兄, E+你明白禾奌解要行出嚟LA, 自從間屋起好後無耐, 禾吓吓畀人針对, 好似有十冤九仇拱, 寄然拱冇冷癮, 咪走WOR, 有宝咩, 咪等人自已玩晒個FORUM LOR ...

其實 我同ball仔 都估到D ..不過希望 keep住 講笑, 等你都番嚟,
有乜野 邊個着唔着都好, 望你地算啦 ......不過  ..唉 ,
算啦 ...唔想諗D 唔開心野   ....
只係 懷抱以前 non-such , lolo師弟 ...........最多人果時唧

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

一起走过的日子 The Days We Passed Together

[url=http://www.youtube.com/watch?v=obNOV5SLG5s]http://www.youtube.com/watch?v=obNOV5SLG5s[/url]

呢度無youtube 掣

初級會員

原帖由 Dane 於 2009-6-24 15:02 發表

懷抱以前 non-such , lolo師弟 ...........最多人果時唧  

仲有 10仔, 冇緣人, 咸濕 ...........等等,  

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

而家係呢度吹水,吹得開心咪算籮

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

原帖由 S-dunk 於 2009-6-24 16:24 發表

仲有 10仔, 冇緣人, 咸濕 ...........等等,  

仲有 dunk仔, dunk兄 ...dunk ~~dunk ~~dunk