香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裏集中討論金來閣囡囡(7月份)

初級會員

你下次上去,同鐘房講,你有咩要求先啦~~你試左3個,我都可以肯定值80分左右的囡囡,你用咩價錢玩咩女, ...
wallacepower 發表於 2011-7-10 12:11

可能我玩開澳門,同cp啦,要求太高

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

走肥,可愛
chungxdaniel 發表於 2011-7-10 12:27

可可, ADA

初級會員

体力都係其次唔做齋BM都得,但講到財力真係實力雄厚!
天使兄真係要俾個good你! ...
Johnny7528 發表於 2011-7-10 09:16

所以話熾天使兄識印銀紙!

初級會員

今日囡囡名單  晴兒 非非 cc vv 可兒 銀子  青青 可可 燕子 GG  塋塋 卡文  君兒  如有再返後補
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

中級會員

死囉><又想搵6月tim>^<

初級會員

今日囡囡名單  晴兒 非非 cc vv 可兒 銀子  青青 可可 燕子 GG  塋塋 卡文  君兒  如有再返後補 ...
快樂老實人 發表於 2011-7-10 16:38

銀子係唔係以前o個個??!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl