香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 ballballlover 於 2009-7-21 14:06 發表
係囉, 睇間舖都睇唔實, down左都唔知!!

睇實都無用,禾係眼巴巴睇住佢down

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 ballballlover 於 2009-7-21 14:09 發表

你都唔公正, 我地冇講亦冇留低冷言冷語.

我地係受唔住d冷言冷語至離開.

話禾5公正  
真實謊言

初級會員

g7

Back to normal now.

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 hkshrek 於 2009-7-21 12:48 發表

你班友咁難服侍,David 兄啋你都傻

你請阿C伯啦!佢最得糕望重

會館係今日下午18:00PM從開LA, 你驚乜JET

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2009-7-21 12:43 發表

除左冷言冷語,你有野留低咩   

Tiger兄 ....我又要 正經講野啦
我係 會館 直到 離開一日 幾時 對任何人, 有惡意嘅 冷言冷語呀
今次我當你 講笑 ......不過 有D 野係唔可以 亂講 當講笑架 .... 好似某一個人亂挖苦,
你同 DUNK 仔 當 果個人係 "佬大 =大佬", 你地 無問題, 咁你地無 問題囉,
我地 大家都係成年人,  邊d野 可以誇張講笑,  邊d 野 應該三思 保留友誼, 我好清楚.
大家吹咗 咁耐 ...你 得嘅

高級會員

原帖由 肥佬 於 2009-7-21 21:25 發表

會館係今日下午18:00PM從開LA, 你驚乜JETolol:" />  

咁有你陪,禾有乜好驚

高級會員

原帖由 Dane 於 2009-7-21 21:45 發表

Tiger兄 ....我又要 正經講野啦
我係 會館 直到 離開一日 幾時 對任何人, 有惡意嘅 冷言冷語呀
今次我當你 講笑 ......不過 有D 野係唔可以 亂講 當講笑架 .... 好似某一個人亂挖苦,
你同 ...

餐餐講呢d問題,就好似十怨九仇,有無咁嚴重
5講啦!費事傷感情

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2009-7-21 22:21 發表

餐餐講呢d問題,就好似十怨九仇,有無咁嚴重
5講啦!費事傷感情

我俾人傷咗 先啦   .....唔講呢D 啦

講 番  ................ TIGER兄 心水