香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[金來閣信箱] 10月份依舊有早餐特價同蓋印仔優惠

初級會員

才女晚安安  佢梗系睇左D唔應該睇架啦
alexxx 發表於 2011-10-6 01:11

我都系咁諗~~嘿嘿...

高級會員

我都系咁諗~~嘿嘿...
V.V 發表於 2011-10-6 01:15

好  才女果然系英雄所見略同

高級會員

呀才子做乜唔出聲
喜歡一個人,就要讓他快樂,讓他幸福,使那份感情更誠摯。如果你做不到,那你還是放手吧!所以有時候有些人,也要學會放棄,因為放棄也叫成全

高級會員

唉  難得才女大架剛臨  呀才子居然不在唉
喜歡一個人,就要讓他快樂,讓他幸福,使那份感情更誠摯。如果你做不到,那你還是放手吧!所以有時候有些人,也要學會放棄,因為放棄也叫成全

初級會員

唉  難得才女大架剛臨  呀才子居然不在唉
alexxx 發表於 2011-10-6 01:25

我去見見他~夢裡~
  下了,88

高級會員

我去見見他~夢裡~
  下了,88
V.V 發表於 2011-10-6 01:31

88才女

高級會員

等我又學才子做嚇DJ先送首歌比大家聽聽 先                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    妳的回話凌亂著 在這個時刻
我想起噴泉旁的白鴿 甜蜜散落了

情緒莫名的拉扯 我還愛妳呢
而妳斷斷續續唱著歌 假裝沒事了

時間過了 走了 愛情面臨選擇 妳冷了 倦了 我哭了
離開時的不快樂 妳用卡片手寫著 有些愛只給到這 真的痛了

怎麼了 妳累了 說好的 幸福呢
我懂了 不說了 愛淡了 夢遠了
開心與不開心一一細數著 妳再不捨
那些愛過的感覺都太深刻 我都還記得

妳不等了 說好的 幸福呢
我錯了 淚乾了 放手了 後悔了
只是回憶的音樂盒還旋轉著 要怎麼停呢

初級會員

大力仔系咩嚟㗎?好奇中………
伱敢尋花問柳 我就紅杏出墻

中級會員

大力仔系咩嚟㗎?好奇中………
SkyIvy 發表於 2011-10-6 05:46

Ivy妹妹,大力仔,係經過中西醫合力研究超來五十年出來針對女性減肥藥,市場一段買二百一盒,你地員工90$一盒,你可以得閒向冬冬買幾盒食或者過時過節送禮佳品,不過如果你食完,我否通知下我,佢有冇功效呀,

高級會員

作死 圖謀组員居然甘早出現