香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1607|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [轉載報告] 美妙堅係好窄的西門·嘉嘉

2萬

3萬

高級元老

前言不多:一問Cat姐有好正女玩吓?
誰不知…一開門樣子很一般,但勝在不用破冰,吹了兩句就齊齊去沖涼!
洗身都係「求其…洗下個幾啲位」心急如焚想去見下「未生過的妹妹」
上床大膽一問:嘉嘉立即show俾我睇…當然嚇我一跳「原來係小蝴蝶」仲好大的…(又心裡想你會唔會真的…窄西呢?)
嘉嘉不急專心「吹簫」都送西給我過吓癮先…
好快轉身、女上男下玩了一陣!怕俾女ko…嗱嗱聲轉位,來個男上女下…直的好Q窄和不是一般的假收音窄!心想再轉「狗仔」一定爽到爆!嘉壴冇咋型,嗱嗱聲轉身…我一嘢隊晒入去;到底點解會禁緊…正式開始活塞運動!可惜腳軟…之前吹得我太勁内.氣力不計!又夠鐘…想加都唔得「囡囡俾人排長龍」今日可惜可惜…

總結:
要插得勁插得爽…一定要孖鐘!
嘉嘉食窄西….其他就係差了少少!
不喜歡別要插我!記得留返插囡囡…

評分

查看全部評分

高級會員

多謝分享
回復 支持 反對

高級會員

謝分享
回復 支持 反對