香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1216|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[其他] [報告]金鑽29

初級會員

上網近排金鑽  多咗啲新囡囡  為免失誤   今次一早預約  目標人物  嫌疑人29  假扮高海寧。
早十分鐘上去  暗中視察環境   有個熱情靚女keeper   帶咗我入間裝修豪華  全方位玻璃鏡房  浴室夠曬寬敞   開4Pparty都冇問題。

29準時到達   今次啲師兄冇吹水   真係好似 30中高ling   不過矮咗縮水 得一米五多啲  白色連身碎花裙高踭鞋    身形前凸後趷超SEX   我睇見已經流口水  抱起她坐喺旁邊   吹水互相眼神交流    擒佢脷誘輕吻  嘴唇嚴刑敲問  逼宮至法式濕吻   我用大髀磨她妹妹    高ling捉住我條頸   大家已經冇曬隔膜  吻得瘋狂    我拉低佢件戰衣同胸圍   彈出一雙C奶   兩粒粉紅提子   我一邊揸一邊啜   囡囡已經投降    任我擺佈   我再扯高條裙   拉低白色絲質 性感底褲到小腿   妹妹脹卜卜  少毛一線桃形鮑   我用舌頭探路   後奶狂撩佢隻美鮑出曬水  令佢達到情慾最高境界   高ling身體抖震抽搐  發出尖叫聲   我努力給她享受   一浪接一浪高潮  極樂快感    由於玩到樂極忘形   冇乜時間   即時去過水  上床69體位大戰 一番  然後上套   點知時間到響鐘    囡囡話唔理咁多   點都要我執番一劑餵飽佢   條野隊晒入去   陰道內壁  充滿質感細佬又舒服   插入已經想射感覺    囡囡哦一聲非常肉緊  用奪命較剪腳    攬鬼實我    迎合每一下抽送衝擊   在歡樂叫聲中   令佢最 一次再一次反眼高潮然後發射。

今次認證官方介紹 100%準確
我最鍾意佢嘅肌膚 白裏透紅又滑  真波形靚 充滿彈性 嘴唇和妹妹 柔軟可口   一啲異味都冇。

評分

查看全部評分

高級會員

回復 支持 反對

高級會員

多謝分享
回復 支持 反對

1萬

1萬

元老

多謝分享
回復 支持 反對