香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 596|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[新浪漫] [首個簡報] 新浪漫靚女樂樂

初級會員

今日上新浪漫, 諗住搵靚靚點知full咗, 唯有試新目標樂樂,又有人約咗,再搵後備點睇, 肥肥哋大波妹唔啱我彈咗佢,轉頭 keeper話樂樂俾客放咗飛機 ,可即時問我要唔要? 梗係睇下啦,囡囡入嚟 ,高挑白淨長腿美人兒^^ 唔試就走寶,囡囡同我講 ,唔做毒龍口爆特別服務嫁,我話你淨係唔做獨龍.口爆,其他激啲嘅特別服務做喇,囡囡扁嘴你咁衰打你拿,你如果要呢啲,介紹好招呼嘅女畀我, 我話我最鍾意啲冇服務嘅,囡囡即藐嘴笑 ,佢有粒魂墨,笑得好鬼靚,其實囡囡服務都唔錯,側身吹簫吹好耐好舒服,做愛反應劇烈 ,我出完佢仲慢慢扭屁股 享受一番,成分鐘先畀我拔出。
做完唔會趕住走, 我抱住佢同佢傾偈,問佢可唔可以69, 囡囡話妹妹容易發炎, 如果我溫柔啲 ,下次畀我試下^^我諗我好快又要出動。><

評分

查看全部評分

高級會員

多謝分享
回復 支持 反對

高級會員

多謝分享
回復 支持 反對