香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2387|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

陀地靚妹做鳳姐

初級會員

對出來玩的男人來說,那些十八、九歲的本地靚妹仔一直都有價有市,從前的色情網吧不說,繼後的就地正法K場,以至近年大熱、專門在網上搵客的「網妹」,賣的無非是青春無敵妹妹仔,仲要Made in Hong Kong,分外矜貴。早前跟大家說過有部分骨場見獵心喜,同樣以靚妹仔作招徠,不過出招不久已經給行家踢爆,所謂的靚妹仔,其實都起碼二十四、五歲,所謂的靚,只是相對原本那班技師而言。

這陣子,鳳界多了班生力軍,就是香港出品十八廿二的小妹妹。論數目,她們其實算不上多,港九加埋最多只有十多個。但已夠一班餓靚妹已久的玩家們興奮了,「上網搵吓,動不動開價都過千吓,加埋時鐘酒店錢,半個下晝可以使成千幾二千蚊,計起黎仲貴過去澳門!依家D靚妹鳳,索價不過由四百蚊左右起,即使佢地出晒名無乜服務,但心理上已經抵好多。」朋友V最近便試了一個這樣的靚妹鳳,他說,貨對辦,質素也不錯,故此雖然服務差一點,他還是會再光顧。

「個靚妹話自己之前做過夜總會,係唔一定有下文既,因為想搵快錢,所以先下海;但你問我佢地後面有無人安排?老實講,十八、九歲又租屋又賣廣告,唔係話佢地唔識,不過機會可能細D囉!但我地做客既,唔通查家宅咩?好玩咪得囉!」朋友V說。

初級會員

Yes, Where?

初級會員

i know

tsim sha tsui