香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6983|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

孖女孖Q有冇ching試過

初級會員

話說好玩都唔知點樣先好玩。前日係生果日報見有間新場叫潤梓閣休閑會所。之前又見有個ching出過報告!淫心一起,打電話去問佢有冇其它服務。話全新推出深圳獨家。有乜咁把炮!兩女兩Q $(*蚊。無限時。環保吹奏!做佐一條女跟住可以送個中式按摩!跟住在入房揀女又來開啵!聽到真係好鬼冧!500銀可以玩兩條女!深圳骨場真係多過米鋪!我哋班雞蟲大把揀,哩間唔嘚冇下次,唔怕冇場玩!即時搭火車上去,電話中話係國貿天虹商場正對面!新安大廈五字樓,的士(去國貿天虹商場對面)來到樓下見有間粉腸王,醫下肚先,食佐2條雞蛋腸,好鬼飽,應該喂小兄弟la,上5樓,經理過來!我就話我頭先打過電話來,經理即時好醒目,拖我入房慢慢傾,詳細講解兩女兩Q乜意思,(文筆唔好打唔出來)經理帶囡囡過來慢慢揀,第一轉D女唔嘚!問經理仲有冇囡囡揀,經理即時叫我等陣,事隔2分鐘帶女好速度哩次又帶佐5件過來比我揀,有個相頭都唔錯,個啵好大,37C都有,囡囡笑淫淫望住我,就揀哩件下一件都揀好,先咭佢,NO (@!)尾個*仔!互解戰衣沖涼,問囡囡點解個沖涼房會有張凳!囡囡答我係比你沖涼時唔洗企住。大爺款,囡囡跪係到幫我吹,牙齒緊閉,完全冇牙齒感覺,(自己都應該可以聯想到當時情況)(因為我文筆真係唔嘚寫唔出果種感覺希望見解)次次深喉,囡囡雙眼望住我來吹,一啖一啖慢慢吞!真係爽到飛起,環保口爆萬子千孫射係口中,囡囡仲幫我清洗好,擦身上床,又由軟吹到硬,帶袋開大啵,觀音坐連,一嘢到頂,已經出佐一次第二次難出D大戰30分鐘就舒服爆漿!連出兩次腳仔軟!先DUP個中式,在開啵,第二次就麻麻,冇第一次舒服!500蚊都值,個人認為值嘚!

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.6Medal No.10kkkdinga4a14a18QQ27ghostgirlbookScorpio

...thankyou...................................

中級會員

Medal No.1018

thanks.............................

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

好正喎

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

中級會員

初級會員

I thought your mm are twin, it doesn't seem like it from your story  I di double fly all the times, but haven't tried any twin yet.  any c hing can tell me, thx.

中級會員

Medal No.1Medal No.7medal_di

where there??? plase tell me more detail!!!!

中級會員

i only "double fly" 2 sisters in Thaiand.