香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 11109|回復: 105
打印 上一主題 下一主題

點解濃情又被人投訴??

初級會員

原文:

之前我話過會去試下, 終於係6月30日試左, 完全唔得!!!! 谷九氣.

上到去, 見地方ok, keeper問我要咩嘢囡, 我話唔好太中就可以, 我都知道指壓
場D囡唔會後生, 過得去就算, 等左3/4個字, 有件囡囡入來, 估計25/6啦, 樣OK,
好啦, 就依件, 去沖沖先, 點知條囡問我要做咩, 唔係掛, 唔知做咩??? 我以為佢
講笑, 好啦, 沖完, 上床, 佢又問我要做咩, 我問佢平時妳同條仔點做, 佢話唔洗
做服務,  唔係掛, 收420唔洗做服務, 火都來, 即刻叫keeper, keeper問私有無
做過, 我話無, 做左就唔換啦, 佢話條囡除左衫, 唔做都要比錢, 佢話比多條囡我,
得就比500 (420+80), 唔得就比100, 唉..........我有得簡咩!!!!!

之後叫左件叫"小紅", 真係食唔落, 唉...........吹出來算, 比500, 即走!!!!!

我唔會怪D囡, 呀"小紅"都真係吹得好好, 只係怪個keeper, 不過依個場以後
都唔會去.

初級會員

我都念住去添啵  依家都係唔好去住啦  睇定的先啦

中級會員

Medal No.1018

我念住明晚去,現在等一等.價錢不平.................420....................

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

d對答都幾搞野
點知條囡問我要做咩 呢句,禾就會答話:儘做,做得幾多得幾多
佢問番人:平時妳同條仔點做,......咁可能條女養狼狗,真係乜冷都5洗做喎

至於價錢,條女除晒衫俾你睇晒先彈 (可能之前仲摸過幾野添 ),收你80好正常喎

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2009-7-10 21:24 發表
d對答都幾搞野
點知條囡問我要做咩 呢句,禾就會答話:儘做,做得幾多得幾多
佢問番人:平時妳同條仔點做,......咁可能條女養狼狗,真係乜冷都5洗做喎

至於價錢,條女除晒衫俾你睇晒先彈 ...

Tiger兄 ..雖然80.- , 不過有D 老屈感覺
咁啦 ///....叫 姑爺波 去 巡查吓,  搞清呢個    啦

版主

Medal No.1Medal No.278e17s1a2a4a10a14QQ28lotterycar

如果件事係真? ,  龍兄要跟進吓
嬴咗唔駛讚
輸咗唔好炳

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 Dane 於 2009-7-10 21:35 發表

Tiger兄 ..雖然80.- , 不過有D 老屈感覺
咁啦 ///....叫 姑爺波 去 巡查吓,  搞清呢個   謎     啦

老屍教落:除晒衫俾你睇過,5擺低一百幾十咪冷走呀

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2009-7-10 21:42 發表

老屍教落:除晒衫俾你睇過,5擺低一百幾十咪冷走呀

咁d囡 剥光開門 .......咁唔係 唔啱都要 放低

高級會員

原帖由 Dane 於 2009-7-10 21:56 發表

咁d囡 剥光開門 .......咁唔係 唔啱都要 放低

邊度剝光開門,講0黎聽聽

初級會員

上星期去過服務都ok!!!

點解條女可以咁串!!

如果去問我做咩???

我會答:你跟住電視機做咩未做咩???