香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: alantam
打印 上一主題 下一主題

點解濃情又被人投訴??

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

一世發話事人

龍兄

78medal_cc1medal25e17e141801-e21medal_dih1g5s1kkkn4338xfootballdinga1a2a3a4a6a12a14a16a17a19a23a24a25GeminlocalAriesadultclubbingIQmu

原帖由 alantam 於 2009-7-10 19:56 發表
原文:

之前我話過會去試下, 終於係6月30日試左, 完全唔得!!!! 谷九氣.

上到去, 見地方ok, keeper問我要咩嘢囡, 我話唔好太中就可以, 我都知道指壓
場D囡唔會後生, 過得去就算, 等左3/4個字, 有件囡囡 ...

第一件囡叫咩名 ?

所有指壓入房除晒衫, 要換囡, 要俾條囡100公價

投訴唔多唔少都有d, 有時有d囡係做得唔好, c兄做完唔ok可以即時同中房投訴

佢會幫你處理同埋了解多d 邊個囡囡做得唔好, then fire佢

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

HK$420 is old price, now at HK$430
Extra will not be charged at HK$80, normally at least HK$100, he should pay HK$530 or else he cannot leave
We all know Finger Press girls will not ask client such silly question, usually bath/blow then on bed starting
to work your back......standard procedure
This guy is way out of the question, he's not telling the truth

初級會員

本來我吾想講, 不過見 C 兄你有不快經歷, 我又吐下苦水,
第一次上濃情, 6月初, 放工 7 點幾鐘上到去. 本來想試 Ruby ,
但佢要八點後至反, 由於要交人, 所以信任 keeper , 由得
佢介紹 , 等左一會 , 有條女入黎, 見佢幾高大, keeper 又
話佢好招夫, 本著好又一 餐 , 吾好又一餐 , 麻 nut 佬都
係志在出火姐,  好啦 就佢啦!
入房,佢背住我除 衫而我 自己除 , 除完之後, 佢入去浴室教水,
一令轉身, 在我眼前的是一個無波, 無身材的人, 外形上望
去,完全是一個男人的身形, 我忍吾住講左句, “你係吾 係男人黎架”

佢 話 “你講咩話, 你講哩D 說話好傷人” , 再正面睇佢個樣,五官
搵吾到有邊一個地方似女人,  吾得啦, 我頂吾順 ,一定做吾到 !
直覺話我知, 佢一定吾係女人, 好可能 係 變性人!!

要換,叫 keeper  入黎, 曹左一輪, keeper 話要玩波既早D開聲,
E家入左房, 除晒衫, 要比反錢 第一條 “女”
問題不是 大吾大波, 而係條女係變性人 (99%)
我問“條女”幾錢,  ( 我心想 $50 ) 條 女話 除晒衫 比你睇晒,
要收 $100 .
少啦吧 ! 睇完你個身, 我都想嘔 !
最後吾想同佢曹 , 比左 $100 佢出去
換左第二條女後, 草草了事 , 都左晒 Mood !

跟住我都冇再上 濃積 !!

中級會員

Medal No.1Medal No.7medal_di

龍兄問下la~~~

初級會員

都唔知點解啲囡搞衰自己個場為咩???

我其實都想再上去,真係唔想踩屎!!

有無服務好的囡囡介紹???

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主