香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 細佬文
打印 上一主題 下一主題

初試 濃情

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 ballballlover 於 2009-8-8 02:25 發表

佢蝦你囉,我去過好多家指壓,冇人會咁架!唔想我番轉頭幫襯咩!

冇女,只有人同我say sorry,重敢媽我!

ball仔 ...你係指壓場 邊個唔俾面你 點會 丙你吖

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 推油 於 2009-8-10 14:16 發表

所以而家咪係度分享下中招經歷,等各位有多個參考,其實仲有警世作用。

thank you 晒

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

原帖由 推油 於 2009-8-10 01:07 發表
好小事啦師兄,吾知大家仲記吾記得以前有間指壓場叫做{日月星},即係今時今日太子道西機舖樓上好多一樓一個位,個陣時有本書叫做(夜遊人),專推介個時大Hit既韓妹,全部叫晒金乜乜,出廣告吾著衫吾遮樣,好多人上去架,我都係 ...

個度好似係日日發.唔知有無記錯,以前我成日上,收480(當年)不過當年佢間野D女又真係幾掂.不過次次

上去入第一間好撚靚既房之後,都要換房,真係俾你睇下架咋間房.我都食過一段時間,有條女話長白山來,我識撚分咩,不過條女個樣又真係掂同埋D皮膚好撚滑同白,到而家咁多年都重記得,都成02年既事,唔係有火百合呢個舉世既行動,我既生涯未必會係咁

評分

查看全部評分

淫人妻女笑呵呵 妻女俾淫又如何

初級會員

多謝各ching 分享經驗
我都好贊成出黎玩係求開心既, 最緊要安全落樓, 係上面有咩事蝕章既都係自己

雖然今次有唔愉快既事, 不過下次都會照去, 唔通佢有生意都唔做咩

其實師弟都仲有個問題, 我覺得係幾重要既,
呢個都係我唔想入閘其中一個原因, 希望各師兄幫助
既然返工既囡囡得5個, 但係有6間房做緊,
咁介紹俾我果個, 同其中一間做緊既囡囡係 此場囡 定係 非此場囡
我覺得 非此場囡 "好大機會(不過唔係一定)" 比 此場囡 既服務稍為差d, 因為冇番頭

一世發話事人

龍兄

78medal_cc1medal25e17e141801-e21medal_dih1g5s1kkkn4338xfootballdinga1a2a3a4a6a12a14a16a17a19a23a24a25GeminlocalAriesadultclubbingIQmu

原帖由 何鑫淼 於 2009-8-10 20:26 發表

個度好似係日日發.唔知有無記錯,以前我成日上,收480(當年)不過當年佢間野D女又真係幾掂.不過次次

上去入第一間好撚靚既房之後,都要換房,真係俾你睇下架咋間房.我都食過一段時間,有條女話長白山來,我識撚分咩,不 ...

果然係前輩 以前係叫日日發

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

原帖由 龍兄 於 2009-8-11 00:06 發表

果然係前輩 以前係叫日日發

因為個度衰左之後我都無去,唯一記得係當時食緊野係茶餐廳,望住個新聞報導,見撚到日日發個燈箱.個時
就知道仆街啦呢次,始創城無去過,但個時都幾出名,之後得d既,得番亞皆老街,街市對面既..美人魚...不過都係玩多一年度又死

1萬

禁止發言

Medal No.1Medal No.67601-e21medal_dig6n40a13a15QQ10

中級會員

原帖由 推油 於 2009-8-12 00:20 發表
原來咁多師兄係指壓之友,我比你提返先記得係(日日發),吾該晒。
個時成日去指壓玩,一個星試幾間場,早午晚都有,原來太子幾間場係同一集團聯營,所以D囡囡會幫拖過場,愷樂城係始創後面,同杜麗莎(意法日Disco對面)係同一 ...

有句野係無錯既,時代巨輪不停咁轉,所有野過左去就無回頭.以前點玩得開心.真係已成過去.個時真係有學生妹跑鐘同而家出來個D無分別,只係以前係..句野好似係咁寫既...為仔死 為仔亡 為仔坐入雜差房.不過近年連女人街既匪趣城都好似無埋,呢間野真係抵食$220食馬拉.北姑$350.個時食過幾件馬拉真係好撚掂又後生,最近行過唔記得係咪摺左,因為無上好多年.你話師奶個D我都係試過一兩次,而家都有架,不過係番早既,對我來講好難就.同埋我當年玩一四一係睇格仔廣告,油兄有番咁上下經驗值應該明我講乜,以前打去綠音多,重要係上到去先知乜樣,不過心中有數食過好多出來偷做既師奶.試過一個係元朗食係替工來既,佢已經話自己唔係出來做,不過對奶好撚大,吹又勁.之後出來食過兩三次.唔記得講D單位真係好撚大,邊有而家咁間撚到劏房咁,人地真係住家來既.往事只能回味

評分

查看全部評分