香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

marlito 停止運作啟事

初級會員

原帖由 hkshrek 於 2009-9-6 16:40 發表

水哥,肥版主有新屋入火
就好似果d飲飽食醉撩住牙簽印印腳行出酒樓,對住樓下等位果班饑民陰陰笑

係呀! 佢係笑果班孤兒仔, 睇開佢地個大佬又去左公幹唔見人之馬

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 linson 於 2009-9-7 00:12 發表

噢!原來我D語氣咁撚差呀!踩親你條...尾牙?

禾就認為好撚差啦
要踩人條尾好似未有本事,
套用你地碌台果句:似擺條 jj出嚟俾人踩多d

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 linson 於 2009-9-7 00:20 發表

唔得? 收錢點解唔得呀? 只係視乎個service 點計jet, 俾左錢唔一定係間公司唔執, 但總好過一D 無處容身, 四處搵地方掛單既人好

邊個話5得!明知無人會俾,硬要收錢,咁呢d咪搵嚟搞,戇居囉

乜有間屋好把冷閉咩 禾又真係5冷覺喎
你5見你c伯5開心咪走頭囉 知無,天真 lin

高級會員

原帖由 linson 於 2009-9-7 00:29 發表

係呀! 佢係笑果班孤兒仔, 睇開佢地個大佬又去左公幹唔見人之馬

吹水論壇各人有自已時間安排,5見一排大有人在,少見多怪,話你天真無乜錯

仲有你幾時做左肥佬兄代言人

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-9-7 01:07 發表
虎兄,水哥,唔好咁火,吹水求開心姐!

波兄,禾其實好明白,大家吹水,有時d野會過火自已5覺
但當對方話5妥,只要話一聲講笑,禾諗大家都會當無事!
禾就5鍾意d人再死撐,仲去話踩人條尾

你見之前個post,都驚自已過火,即刻同肥佬兄話講笑啦
http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=21001&extra=&page=4

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 hkshrek 於 2009-9-6 18:36 發表

果度有亂碼問題!搞5掂

好似唔係BOR, 亂馬果個係會館做後備GA WOR, 果個禾好似記得登入去時好麻Q煩, 同好似LOAD得好慢拱GA, 禾記得註册時, 唔係禾親自註册GA, 係茶王邦禾註冊後, 禾入去改過個密碼GA

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 linson 於 2009-9-6 20:49 發表

師伯, 你估個個會員肯交錢咩, 又個個壇主肯俾錢咩

刀唔係GA, 係睇個壇主GA要求係乜JET

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主