香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: blizard
打印 上一主題 下一主題

深水步5味晶晶

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 肥佬 於 2010-1-13 23:03 發表

你上過去  

你 上 吖

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

原帖由 Dane 於 2010-1-13 13:53 發表

槍手兄 ....... 睇相 個樣 都出晒嚟啦
我嘅 宗旨係 咁多囡食 , 駛乜 冒險 踩屎
你可以跟 ball仔 去密密食嘅 ...... 出包交喎   ...

俾你講到我都有d

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

原帖由 fai 於 2010-1-14 01:21 發表
呢件8婆個樣似耕田個d大陸婆,上年幫親過一次,咩5味後花園,跟本就冇,求其吹兩下,叫你男上女下,我插左幾分鐘,佢就話夠鐘啦,唔比再屌,過晒鐘啦,打飛機啦,打左兩下就話,你自己打啦,跟住走左去沖涼,入閘到出閘都唔夠25分中 ...

嘩!如果係真,呢條女都可免則免啦

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 槍手 於 2010-1-15 17:38 發表

俾你講到我都有d

有D 衝血 想去 食 恐龍哩

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Dane 於 2010-1-15 13:19 發表

不過 有主題 撐佢喎

拱曹操刀有G心友吖MA

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Dane 於 2010-1-15 13:21 發表

你 上 吖

禾讓你上SIN MA

初級會員

你入閘佢就會用後生十年既口音叫你"老..細"..跟住佢會捉你隻手去揸兩野佢個波,叫床行貨到不得了,基本上你碌野都未入佢巳經叫出聲,如果你3分鐘唔出野,佢面口會180度轉變,同歡迎你入黎個時變左兩個人

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 fai 於 2010-1-16 03:25 發表
你入閘佢就會用後生十年既口音叫你"老..細"..跟住佢會捉你隻手去揸兩野佢個波,叫床行貨到不得了,基本上你碌野都未入佢巳經叫出聲,如果你3分鐘唔出野,佢面口會180度轉變,同歡迎你入黎個時變左兩個人

姖尼D手法就叫氹你入屎坑除衭0勒, FAI兄

初級會員

阿婆都有人食 ?
各位唔係呀 ?
依個真係垃圾  !

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl