香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Laid 於 2008-1-11 19:33 發表
幾日冇上, 同大家update下我最新動態先

-決定左調返hk做個零兩個月! 呢排忙到透唔到氣,  我岩岩先執左08年第一劑咋! 總算開到齋
-今日睇肆台..小紅返左黎喇 , 好開心呀!
-唔好意 ...

拱卽係過咗農历年至走LA, 拑我0地仲有排傾LA, LAID兄
執咗BIN個一劑SIN, 仲唔出包胶
拱快又出嚟 呀............搵錢過年定LA, LAID兄, 拱你咪食密D LOR, 乜又係上水牙
拱起好就貓我0地LA, LAID兄, THANK YOU

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-1-11 21:09 發表

我都想知點樣加分架 及直接從PC上傳檔案
係未要好似ball 兄同肥佬兄兩位變做不舉人至可以

69王兄, 入嚟吹多D水咪有多D積分LOR, 至於点樣加分法, 咪就係你發現某位仁兄D帖子精彩GA, 你咪係右手便回復GA上面有行字, 寫住評分GA你咪剔入去, 選擇你想用GA句語, 再十或減分LOR, 69王兄, 你宜家有28分, 你咪TRY吓加一分畀我, 睇過得唔得LOR
至於PC上傳擋案, 我就未TRY過, 或者要BALL兄SIN答DO你LA, 69王兄

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 Laid 於 2008-1-11 19:42 發表

正喎 但點樣加架?

咪就係右手面下抵有行字, 寫住"評分", 你剔剔入去便知点用GA LA, LAID兄

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-12 00:04 發表

肥兄,你欠我10分!起你釘架!

午安, 就係哥日係張相哥DO, 加埋畀你LA, BALL兄

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-12 00:20 發表

地除啦!
但我而家引用右手邊只係使用道具, 無評分呢樣野
可能我仲未夠班lor

午安, 69王兄, 拱入嚟吹多D水LOR

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-12 20:53 發表

知道啦, 肥佬兄, 我盡量吹多水啦, 快d升級, 因為我欠緊ball兄10分, 我驚佢好似對你咁, 起我釘

早晨, 69王兄, 我還咗畀佢LA, 係佢唔知G MA, 起我釘, 我告佢係大耳O (講笑咋, BALL兄 )應該好快係會評DO分GA LA, 你刀五十幾帖子LOR

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 高大威 於 2008-1-13 00:25 發表
我摷到o黎la. 各位好

早晨, 高佬, WELLCOME 唉.............幾驚你唔識揾DO尼DO牙, 我仲見你註冊咗入去我0地以前哥間屋TIM, 不過十一月份畀茶王鎖咗JET, 宜家係有幾個BRO失散咗, 計有MARK兄, 大衛兄同阿四哥, SAMMY兄, 鹰進兄幾個LOR

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 高大威 於 2008-1-13 00:43 發表

依家用Google Search,然後Click Cached仲可以睇番D字.

高佬, 拱睇唔睇DO D相牙, 睇DO等我得閒哥陣, COPY番D相SIN

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-14 09:07 發表
早晨肥兄,咁唔起你釘啦!

早晨, BALL兄, 拱就差唔多, 識做LA你

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 Dane 於 2008-1-15 17:20 發表
仲有無 兄弟未 番歸 呀

泰王同茶王兩個LOR